iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   iCloud foto's verwijderen (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/180935-icloud-foto-s-verwijderen.html)

Vic55 04-03-18 14:31

iCloud foto's verwijderen
 
Ik heb tot nu icloud fotobibliotheek nog nooit aangezet op een van men apparaten. Echter als ik nu door middel van het icloud Windows controlpanel in de sectie fot's kijk, zijn er daar dus toch een aantal (vooral oudere) foto's te zien. Het zijn wel degelijk foto's van mij en ik zal dus wel ergens ooit eens wat fout gedaan hebben veronderstel ik. Omdat ik nu overweeg om toch gebruik te gaan maken van de fotobibliotheek zou ik die oude foto's graag eerst verwijderen. Omdat ik niet zo direct vind of zie, wou ik hier graag even informeren of er iemand me kan melden hoe je dat het best doet.

Blazez 22-03-18 10:37

Zijn de foto's wel zichtbaar op icloud.com? Dan kan je zien welke foto's het om gaat en wellicht ook makkelijk(er) te verwijderen.

Of gewoon op een van je apparaten icloud foto's aanzetten en laten synchroniseren. Dan vervolgens de oude foto's verwijderen, dan ben je er ook.

Als ze daar niet zichtbaar zijn, dan is het in voorkomende gevallen wel mogelijk dat ze voor jou verborgen staan. Ik heb dat ook ooit gehad, en dat kon uiteindelijk alleen door Apple support opgelost kunnen worden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:34.