iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Wat is de makkelijkste manier om mijn iCloud abbo weer automatisch te gaan betalen ? (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/181963-de-makkelijkste-manier-om-mijn-icloud-abbo-weer-automatisch-gaan-betalen.html)

pmania 28-05-18 15:22

Wat is de makkelijkste manier om mijn iCloud abbo weer automatisch te gaan betalen ?
 
Hallo, ruim 2 weken geleden heb ik via PayPal Euro 10,99 laten terugboeken. Dit kwam door het spel FortNite, tijdens het nieuwe seizoen 4 kon ik niet genoeg v-bucks aanschaffen omdat er problemen waren op de desktops. Toen zei een team speler tegen mij het kan wel via je mobiel, dus toen heb ik dat gedaan. Maar op de een of andere manier is er nogmaals volgens mij hetzelfde bedrag betaald, en volgens mij gebeurde dit zelfs zonder dat ik ook maar iets deed. Maar met touchscreens kun je heel snel soms zonder ook maar daadwerkelijk je scherm aan te raken iets doen, tenminste iig bij Samsung wel. Ik probeer dit nog wel even na te kijken via Epic etc.


Om het hele verhaal wat korter te maken, kan ik nu mijn paypal account "voorlopig" niet meer in de itunes store en icloud gebruiken, zelfs mijn hele Apple ID is waardeloos geworden.


Heb al zitten mailen met Apple en PayPal, alleen nog niet echt met Epic. Apple wilde laatst dat PayPal het bedrag weer terugstortte zodat het dan weer via itunes eventueel zelf kan worden teruggeboekt. Maar PayPal kan of wil dit niet doen.


Apple adviseerde mij ook om gewoon een nieuw PayPal account aan te maken. Nu had ik al wel nog een 2e PayPal account, maar heb dit net geprobeerd om met dat paypal account de koppeling te maken maar daar werd ook weer om een credit card gevraagd. Er staat geen geld op, paypal zegt dat er ook minimaal 25 euro op moet staan. Is dit waar ?


Kun je ook vlug overboeken tussen verschillende paypal accounts ?


Misschien is de handigste oplossing voorlopig om even een itunes kaart te kopen in de winkel, zodat me 200GB icloud abbo weer betaald word.


Zijn er ook prepaid credit cards die door Apple geaccepteerd worden ?


Alvast bedankt voor alle eventuele hulp en hoop dat dit in het juiste forum onderdeel staat.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:19.