iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Wachtwoorden gedeeld via Airdrop (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/187546-wachtwoorden-gedeeld-via-airdrop.html)

JerOeen 02-11-19 14:28

Wachtwoorden gedeeld via Airdrop
 
Hi allemaal,

Kennelijk heb ik ooit mijn wachtwoorden gedeeld met het apple ID van mijn vader. Nu is het gelukkig met mijn vader en is dat dus niet zo'n groot probleem, maar toch zou ik het fijn vinden als ik mijn wachtwoorden uit zijn omgeving kan verwijderen, het voorkomt probleem en vooral per ongeluk inloggen met mijn account op website x ipv die van hem.

Ik heb geen idee hoe ik ze ooit gedeeld heb (als ik ga googlen denk ik via airdrop).. Ik heb er een aantal verwijderd, als test, om te kijken of ze dan bij mij ook verdwijnen, maar daar lijkt het niet op.
Kan mijn vader ze veilig verwijderen? Zonder dat ik dingen kwijt raak en belangrijker, hoe kan het dat hij zoveel wachtwoorden van mij heeft en daarmee hoe voorkom ik dat nieuwe wachtwoorden gedeeld worden?

Als ik door de lijst scroll lijken het wachtwoorden te zijn van de periode rond 2016/2017, maar geen idee hoe hij hieraan komt..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:15.