iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch algemeen (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/)
-   -   Apple Care voor Apple Watch (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/165126-apple-care-voor-apple-watch.html)

Coolstorybro 12-06-15 15:48

Apple Care voor Apple Watch
 
Hallo.

Ik heb een vraag over Apple Care voor de Apple Watch. Ik heb namelijk Apple Care genomen op mijn nieuwe Apple Watch. Dit heb ik aangekocht in de Apple online store van UK. Mijn iWatch was 1 dag voor mijn Apple Care bestelling verstuurd en ik heb voor mijn Apple Watch zelf een express service besteld met verzekering om de Watch hier bij mij thuis te krijgen. Nu zag ik dat ze mij ook nog iets van Apple Care opstuurde. Ik dacht dat Apple Care automatisch op de Apple Watch stond, blijkbaar niet want ik kreeg van mijn doorstuurservicebedrijf een email dat ze nog iets van Apple hadden ontvangen op mijn naam, namelijk een soort van boek? Weet iemand of deze 'boek' enige belangrijke waarde heeft of waarvoor het dient. Want voor deze boek heb ik een gewone postlevering genomen van 8-10 werkdagen zonder verzekering. Als dit 'boekje' kwijt zou geraken, zou dit erg zijn?

Alvast bedankt om dit te lezen!

dvischjager 12-06-15 16:38

AppleCare+ staat inderdaad geregistreerd op het serienummer van je Watch. Dat boekje wat je bedoelt bevat de voorwaarden van AppleCare+. Het is niet echt nodig om in je bezit te hebben, maar het kan van pas komen mocht je gebruik willen maken van AppleCare+.

Coolstorybro 12-06-15 19:14

Oke bedankt! Dan is het blijkbaar niet zo een ramp als het verloren zou gaan bij de post. 20 dollar voor een boekje te verzenden zonder verzekering (anders 46 dollar) leek me wat veel voor een gewoon boekje. Voor de Apple Watch heb ik dit echter wel betaald. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:08.