iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch algemeen (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/)
-   -   huid herken sensor werkt niet. (meer...) (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/165335-huid-herken-sensor-werkt-niet-meer.html)

emschouten 22-06-15 14:54

huid herken sensor werkt niet. (meer...)
 
Hoi,

Ik ben sinds een paar dagen in het bezit van een Apple watch. De eerste dag na installatie werkte hij perfect. Nu sinds dag 2 werkt de huid herken sensor niet meer waardoor hij steeds op autolock springt. Ook meet hij tussendoor mijn hartslag niet meer en als ik workout app gebruik gaat hij naar een paar seconden op pauze (waarschijnlijk werkt de sensor niet naar behoren). Ik heb hem al 2 keer opnieuw geïnstalleerd, van pols verwisseld maar niks wilt helpen. Oh ja ik heb geen tattoos :)

Help Help,

Waarschijnlijk wordt het een ritje naar Duitsland(waar ik niet op zit te wachten)

Heeft iemand anders ook dit of misschien weet hij/zij een oplossing? (ik heb hem juist gekocht voor het sporten dus autolock uitzetten is geen oplossing!)

Eddy

dvischjager 23-06-15 14:13

Zijn de sensoren aan de onderkant niet beschadigd o.i.d?

Je kunt met Apple Nederland bellen. Ze zullen je gratis doorverbinden met Apple Duitsland in het Engels of in het Duits. Het nummer van Apple Nederland is 0800 0201 581. (bron: https://www.apple.com/nl/contact/)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:08.