iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch algemeen (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/)
-   -   apple watch 2 GPS (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/174769-apple-watch-2-gps.html)

Dziakiewicz 21-10-16 21:00

apple watch 2 GPS
 
ik heb een vraagje over de gps bij de watch 2.... ik ben wielrenner. zit dus menig uur op de fiets. de eerste serie watch liet mij na een kilometer of 100 in de steek. na een uurtje of 4 accu leeg. nu zou de 2 een veel sterkere accu hebben. maar dat voordeel schijnt weer weg te vallen omdat de gps veel meer stroom gebruikt. nu mijn vraag. als ik mijn iphone meeneem tijdens de rit, gebruikt de watch 2 de GPS niet? met andere woorden, kan ik de GPS ook uitzetten zodat ik optimaal gebruik kan maken van de grotere accu duur?

alvast bedankt,
groetjes John.

jopvdsteen 23-10-16 17:50

Ha John!

Dat klopt, zodra je de telefoon bij je hebt schakelt de apple watch 2 automatisch over naar die vorm van gps en dan haal je de vier uur makkelijk. Ga je zonder telefoon de deur uit zal automatisch gekozen worden voor de GPS in de apple watch. De enige manier om dit te voorkomen is door te kiezen voor 'overige workout' maar daardoor zullen calorieën misschien ook minder goed geregistreerd worden. Met GPS houdt de apple watch 2 het ongeveer 5 uur lang vol.

Succes ermee!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:57.