iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch algemeen (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/)
-   -   Geen unlock van watch meer met ihone (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/175498-geen-unlock-watch-meer-ihone.html)

moly 31-01-17 09:17

Geen unlock van watch meer met ihone
 
Altijd heb ik mijn watch met de iphone ge unlocked Maar na de laatste update werkt dat niet meer. Iemand enig idee? Zowel de iphone 7 en de watch heb ik de de nieuwe update op gezet.

Kris1986 11-02-17 18:06

Bij mij werkt dit wel nog altijd. Heb je beide toestellen als eens opnieuw opgestart?

moly 07-03-17 23:42

Probleem is op gelost. Opnieuw opgestart was de oplossing.

jopvdsteen 31-03-17 16:03

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door moly (Bericht 1029781)
Altijd heb ik mijn watch met de iphone ge unlocked Maar na de laatste update werkt dat niet meer. Iemand enig idee? Zowel de iphone 7 en de watch heb ik de de nieuwe update op gezet.

Je watch met je iPhone geunlockt? hoe werkt dat dan?

moly 31-03-17 19:26

Apple watch unlock met iphone
 
https://www.cnet.com/how-to/how-to-u...g-your-iphone/

De Apple Watch kun je het beste beveiligen met een toegangscode, deze zal altijd je Apple Watch beschermen wanneer iemand anders je Apple Watch in handen krijgt. De toegangscode moet je altijd invoeren wanneer je de Apple Watch rond je pols doet, zodra deze contact met de huis verliest zal het apparaat vergrendeld worden.
De toegangscode invullen op de Apple Watch is soms een nauwkeurig werkje, het scherm is in de meeste gevallen net iets te klein (zeker de 38mm variant). Gelukkig is er een eenvoudigere manier om je Apple Watch te ontgrendelen.
Doe de Apple Watch rond je pols en ontgrendel je iPhone, vanaf dat moment zal ook de Apple Watch worden ontgrendeld tot je deze van je pols af doet of hem handmatig vergrendeld door de zij-knop enige momenten ingedrukt te houden.
Wanneer de Apple Watch niet wordt ontgrendeld door je iPhone zal je de optie eerst moeten inschakelen via je Apple Watch ▸ Instellingen ▸ Toegangscode ▸ schakel de optie ‘Ontgrendel met iPhone' in.https://www.appletips.nl/de-apple-wa...met-je-iphone/

jopvdsteen 31-03-17 21:14

Ah bedankt! Had deze optie altijd al aan staan maar eigenlijk nooit bewust gebruikt, invullen van de code was nooit een probleem maar dit scheelt toch zeker weer drie seconden haha!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:14.