iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch algemeen (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/)
-   -   Apple Music laat me niet meer nummers skippen (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/177718-apple-music-laat-niet-meer-nummers-skippen.html)

iPineapple 10-07-17 13:00

Apple Music laat me niet meer nummers skippen
 
Goedemiddag,

Ik heb een iPhone 6 met iOS 11 beta 2 en een Apple Watch series 2. Ook heb ik een setje Airpods.

Sinds ik de iOS 11 beta heb geinstalleerd kan ik niet meer wanneer ik muziek op mijn iPhone 6 aan heb een nummer skippen op mijn Apple Watch, volume regelen kan nog wel met de digitale kroon, en een nummer stopzetten werkt ook. Ik merk wel dat de ‘doorspoel pijltjes’ niet wit zijn maar een beetje doorzichtig donker grijs. Alsof het is uitgeschakeld. Dit alles werkt wel op de iPhone.

Ik heb zo’n vermoeden dat dit komt door de iOS 11 beta 2. Deze beta is overigens niet de publieke beta maar de developers beta.

Verder verliezen mijn Airpods regelmatig hun verbinding met zowel de iPhone als de Apple Watch.

Ik denk dat dit gewoon gefixt wordt wanneer iOS 11 officieel uit komt. Maar ik vroeg me af of meerdere personen hier last van hebben en nu al een manier gevonden hebben om het probleem te verhelpen.

Dank jullie wel alvast,

iPineapple

pennydehaan 10-07-17 23:30

Ik heb hetzelfde probleem zonder iOS 11 beta. Het is alleen geen constant probleem, soms werkt het doodskippen wel, soms niet. Kan wel naar een ander nr door een pagina terug te gaan, en dan in de lijst hetvolgende nummer te kiezen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:28.