iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch algemeen (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/)
-   -   Apple watch series 4 nergens te krijgen? (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/183854-apple-watch-series-4-nergens-krijgen.html)

Gonster 04-11-18 23:24

Apple watch series 4 nergens te krijgen?
 
Ik dacht ga de apple watch series 4 44mm bestellen maar hij is nergens voorradig? Mediamarkt, Coolblue, Amac, Bol etc nergens is hij op voorraad!

Kan ook niets vinden mbt voorraden op deze site! iemand een idee?

Gonster 06-11-18 12:20

Blijf checken
 
Het loont om alle verkopers dagelijks te checken (coolblue,. Bol.com etc)

vandaag waren er ineens een paar beschikbaar bij de mediamarkt in Den Bosch en Alphen aan de Rijn! Met gierende banden die kant op, nadat ik ze had gevraagd om er 1 apart te leggen. Nu dus in het bezit van de watch, blijf dus dagelijks de voorraden checken mocht je net als ik geen geduld hebben:)

Dziakiewicz 07-11-18 17:50

Kennelijk loopt het storm voor de AW. Ik dacht eind september slim te zijn om de watch rechtstreeks bij Apple te bestellen. Heb hem nu wel maar moest er bijna 5 weken op wachten. uiteindelijk gaat dat natuurlijk wel sneller. Ik had eerder een mail gekregen van Cool Blue met de mededeling dat hij weer voorradig was. ik direct geprobeerd hem te kopen, bleek de voorraad al weer op te zijn. wel heb ik gehoord dat hij in de app store in amsterdam gewoon uit voorraad te leveren is.

huisvrouwtje 09-11-18 13:49

Ik ben vanaf september aan het kijken. Ik heb me aangemeld bij mediamarkt , coolblue, amac, en apple. De eerste twee zouden een bericht sturen als deze weer aanwezig zouden zijn in de winkel. Heb van de week bericht gekregen en heb hem sinds gisteren in huis.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:54.