iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch algemeen (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/)
-   -   diverse vragen health gerelateerd (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f170/apple-watch-algemeen/188180-diverse-vragen-health-gerelateerd.html)

Spurrea 07-01-20 22:24

diverse vragen health gerelateerd
 
Afgelopen weekend een Apple Watch 3 series gekocht. Vers uit de verpakking eerst geupdate. Na een paar dagen gebruik toch wat vragen.

1. Ik heb hiervoor een andere activity tracker gehad van Garmin. Die data zie ik slechts gedeeltelijk terug in de Health app. Toch zonde van de 4 miljoen stappen afgelopen jaar als ik die data kwijt ben. Ga ik echter kijken bij "gegevensbronnen en toegang" dan zie ik bij de gegevensbronnen in totaal 5 zaken staan:
Apple Watch van Spurrea
Apple Watch van Spurrea 2
Connect
Pedometer
iPhone Spurrea

Hoe krijg ik de data van de Connect (dat is de app van Garmin) nou 100% overgezet?

2. Ik zie in het rijtje dat ik hierboven noemde dus 2x mn Apple Watch.... ik heb er toch echt maar 1 en nooit een andere gehad.... Hoe kan dit en hoe regel ik dat ik er maar 1 heb staan? Welke is de juiste?

3. Is er een app die je ook attendeert als je ná het bereiken van de 12 uur "sta op" blijft motiveren om te bewegen/op te staan? De spotgoedkope activity tracker van garmin doet dat dus wel...

sipg 17-01-20 23:55

meerdere watches
 
Ook ik heb het probleem van twee watches. Tijdens een telefonisch contact met Apple bleek dat het niet mogelijk was om de tweede watch te verwijderen. Apple is er van op de hoogte er werkt aan een oplossing. Dat mag ik hopen wat sindsdien het ik vier watches en geen idee hoe ik er aan kom, laat staan hoe ik er vanaf kom. Wachten op Apple dus..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:05.