iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch apps (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f171/apple-watch-apps/)
-   -   Welke app gebruiken voor hoogtemeting & kompas (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f171/apple-watch-apps/179093-welke-app-gebruiken-voor-hoogtemeting-and-kompas.html)

raverke95 17-10-17 11:33

Welke app gebruiken voor hoogtemeting & kompas
 
Wel 14 jaar lang heb ik een "outdoor" horloge van Casio. Op dit horloge kon ik eenvoudig de hoogte boven zeeniveau opvragen, er stond een kompas op en als kers op de taart mat de horloge ook nog de omgevingstemperatuur.

Nu ben ik sinds 3 dagen de trotse eigenaar van een Apple Watch 3. Bewust gekozen voor de 3e serie vanwege de hoogtemeter. Behalve met de workouts kan ik weinig zien/doen dat gebruik maakt van die hoogtemeter. Sommige te installeren apps laten me wel de hoogte zien, maar denkelijk komt die via mobiele data binnen. Als de iPhone niet in de buurt is, werken ze gewoon niet.

Wie kan me hier dus mee helpen zodanig dat ik in die Apple Watch 3 evengoed een onafhankelijke hoogtemeter heb, een kompas en een thermometer.
Dan kan eindelijk die 14 jaar oude Casio de deur uit.

Bedankt!
Gert

XIII 17-10-17 11:55

In de Apple Watch zit geen thermometer.

Voor de temperatuur ben je dus afhankelijk van een App die op basis van jouw GPS locatie de temperatuur via internet ophaalt bij een dienst die dergelijke info publiceert.

De ingebouwde Weer App doet dat al.

raverke95 17-10-17 14:13

Daar vreesde ik al voor, maar een hoogtemeter en een kompas toch wel?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:35.