iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch apps (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f171/apple-watch-apps/)
-   -   Feedback voor een nieuwe app om stress te meten (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f171/apple-watch-apps/185713-feedback-voor-nieuwe-app-om-stress-meten.html)

MindstretchbyBioRICS 03-05-19 17:08

Feedback voor een nieuwe app om stress te meten
 
Hallo allemaal,

Wij, van BioRICS, hebben een nieuwe app ontwikkeld, genaamd Mindstretch, om je persoonlijk energie verbruik en recuperatie te meten. Door jezelf te monitoren, kan je je persoonlijke meest stressvolle en meest energie herstellende activiteiten bepalen en krijg je ook wekelijks advies over je levensstijl. Het is belangrijk om te weten dat je hiervoor een Apple Watch Series 3 of een nieuwere versie van de Apple Watch nodig hebt.

Onze vraag aan jullie is of jullie de app willen testen en ons feedback kunnen geven. Normaal kan je de app twee weken gratis gebruiken en daarna moet je een maandelijkse licentie betalen (€3,99 - €9,99), als je de app nog verder wil gebruiken, maar om jullie te bedanken voor jullie inbreng, geven we jullie een extra maand licentie gratis.

Jullie kunnen de feedback sturen naar info@biorics.com met als onderwerp ‘Feedback van iCulture Forum’ of gewoon reageren op deze post. Als je meer informatie wenst, kan je altijd onze website bezoeken op https://mindstretch.biorics.com/ of kan je ons vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram als ‘mindstretchbybiorics’.

Heel hard bedankt op voorhand!

Met vriendelijke groeten,
Het BioRICS team


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:58.