iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple Watch accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f174/apple-watch-accessoires-onderdelen/)
-   -   Milanese bandje klikt niet vast in behuizing! (https://forum.iculture.nl/f169/apple-watch/f174/apple-watch-accessoires-onderdelen/164102-milanese-bandje-klikt-niet-vast-behuizing.html)

astrapowerrr 25-04-15 17:34

Milanese bandje klikt niet vast in behuizing!
 
Zijn er hier nog meer mensen die het bandje van de Apple watch los hebben gehaald en met terugzetten het bandje niet meer vast krijgen? Heb al van alles geprobeerd maar m'n bovenste bandje blijft nu heen en weer schuiven. Zou ik hier mee naar de Apple store in Amsterdam mee kunnen gaan? Of supporten hun de watch nog niet?

Wallyİ 25-04-15 18:04

Zit niet vastgeklikt... Probeer het klikmechanisme een aantal keer in te drukken zonder bandje...Wellicht nog een beetje stram...

astrapowerrr 26-04-15 10:16

ik weet niet of je zelf ook een Apple watch hebt? Maar als je het bandje losmaakt zal je zien dat er in het midden een rubber kopje zit en aan de andere kant van het bandje een staal knopje dat uit moet drukken zodra je het bandje erin schuift.
Persoonlijk denk ik dat dat rubber te dun is. Of dat er teveel ruimte op het bandje /watch is. Of het knopje wat eruit komt iets te fijne passing heeft om goed in dat gaatje te klikken. Want het is wel degelijk een klik mechanische...

astrapowerrr 07-07-15 21:16

Is eral ondersteuning vanuit Nederland? Mijn bandje zit namelijk nog steeds los?
Kan ik hier gewoon mee langs de Apple store?

Radar 09-07-15 11:34

Het lijkt mij dat ze pas support gaan verlenen na release hier.
Maar je kan altijd bellen/mailen/chatten met/naar Apple Support.

Je zou toch van een wearable verwachten dat ie worldwide support heeft...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:34.