iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Vodafone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/)
-   -   Iphone 4 vodafone UK opnieuw activeren ! Met een vodafone UK prepaid kaart ? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/104589-iphone-4-vodafone-uk-opnieuw-activeren-vodafone-uk-prepaid-kaart.html)

flyingdutchjan 16-11-11 23:31

Iphone 4 vodafone UK opnieuw activeren ! Met een vodafone UK prepaid kaart ?
 
Beste mede- Apple fanaten !

Mijn prachtige iphone 4 die een vodafone UK factory lock / simlock heeft moet ik weer activeren , omdat ik hem ge-updatet had naar IOS 5.0

Ik moet hem dus weer activeren, maar hoe kan ik dit het besten doen ?
Is het mogelijk dat ik een vodafone UK prepaid koop, en hem met dat kaartje activeer ? Of moet ik echt 3 maanden wachten tot dat er een fatsoenlijke unlock of hacktivate te vinden is ?

En zo ja, ik kan hem weer activeren met een vodafone UK prepaid kaartje, waar kan ik dat dan kopen ? Ik heb het hele internet afgezocht , ik heb de klantenservice van vodafone UK gebeld, maar ik moet een brits adres hebben.

Zijn er nog mogelijkheden om bij Nederlandse bedrijven , die vodafone UK prepaid aanbieden ?

Ik hoor graag van u !

M v G,
Jan

( p.s. wanneer dit al besproken is in een andere topic is dit mij ontgaan, want ik heb al flink lopen zoeken in de antwoorden , maar in geen van de gevallen is mijn vraag beantwoord ... )

rinc 11-02-12 13:57

Via ebay kun je Pay to go simcard kopen van Vodafone. Maar dan heb je denk ik alleen nog geactiveerd en nog niet unlocked.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:03.