iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Vodafone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/)
-   -   Abbonement verlengen. (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/108133-abbonement-verlengen.html)

Bulleth3 28-12-11 16:01

Abbonement verlengen.
 
Mijn provider is Vodafone en ik mag in ongeveer 3/4 maanden mijn abbonement verlengen. De Iphone 4 lijkt mij een zeer geschikte telefoon.

Nu zou ik graag willen weten of dit zou kunnen, ik wil graag onbeperkt internet op de Iphone en ik wil graag een abbonement van 20 tot 30 euro per maand. Ik weet niet of er nog goedkopere abbonomenten komen voor de Iphone want de goedkoopste die ik op het moment kan vinden is die van 35 euro per maand.

Ik weet niet of jullie me kunnen helpen. of er iemand het zelfde Idee heeft.
Alvast bedankt

Reckimo 28-12-11 18:41

Helaas is het niet mogelijk om onbeperkt internet bij je abbonoment te krijgen. Aangezien er zoveel vraag naar was, was de bereikbaarheid en de snelheid steeds minder goed te garanderen dat ze dat bij onder andere bij vodafone hebben verwijderd. Volgens mij is het niet mogelijk om een abonnement van 20 euro + een iphone 4 te hebben. Maar als ik jou was, zou ik gewoon even naar een vodafone winkel gaan en daar naar de mogelijkheden vragen. Die kunnen je het uitgebreid vertellen.

debroei 28-12-11 19:55

Of zelf even de moeite nemen en je er in verdiepen, neem van mij aan dat je dat een hoop geld scheelt.
In de Vodafone Shop kunnen en zullen ze je uitsluitend vodafone adviseren. Wil je een objectieve mening zoek dan eens rond op de diverse vergelijkings website,s of ga naar een onafhankelijke shop.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:18.