iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Vodafone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/)
-   -   Vodafone en nanosim verstrekking. (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/127903-vodafone-nanosim-verstrekking.html)

zxcvbnm 20-10-12 19:49

Vodafone en nanosim verstrekking.
 
Gezien iemand in het online-bestelling topic kennelijk op zn pik getrapt was dat dit in het topic gepost werd, zal ik het bij deze maar in een apart topic gooien.

Droog uw traantjes derhalve maar snel.


-------


Kom net van vodafone af, ze weigerden mij een nano simkaart te geven omdat mijn toestel niet bij vodafone aangeschaft is, omdat deze volgens vodafone zo schaars zijn geven ze bestaande abonees geen nanosim. (de la lag er vol mee!) Saillant detail is dat bij het vorige team (doordeweeks staat er een ander team in de winkel) gister nog afgesproken heb dat dit geen probleem zou zijn. Toen ik mijn verhaal gewoon op een vriendelijke manier uitlegde bij de manager van de winkel haalde hij z'n schouder op en zei letterlijk dat dat niet zijn probleem is.

Wat voor praktijken zijn dit!

Ik heb meteen aangegeven dat ik dit als contractbreuk van vodafone's zijde zie gezien ik nu moet betalen voor een dienst welke vodafone mij niet wil leveren, tevens kan vodafone een aangetekende brief van mijn advocatenkantoor verwachten waarin staat dat wegens rechtsgeldige redenen mijn contract per direct nietig verklaard dient te worden.

Vodafone, bah bah.

St33n 21-10-12 04:27

Vreemd, omdat ik mijn iphone 5 volgende week verwacht (online besteld) was ik dinsdag even langs de vodafone winkel in centrum Groningen geweest. Daar werd mij verteld dat ik per direct een nano sim mee kon krijgen. Heb hem niet meegenomen omdat ik anders mijn oude toestel een week niet kan gebruiken.

Hoop wel dat ik m volgende week direct meekrijg..

steelfighter 18-11-12 22:12

hahahaha advocaat erbij halen

Zeg je contract gewoon op en je hebt binnen notime die nano sim in huis. Medewerker had zeker last van zijn hormoontjes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:15.