iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Vodafone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/)
-   -   Internet 'toevoegen' aan Vodafone-abbonnement (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/36017-internet-toevoegen-vodafone-abbonnement.html)

joepje3 19-06-09 10:28

Internet 'toevoegen' aan Vodafone-abbonnement
 
Beste leden,

Zelf heb ik de eerste generatie iPhone, met daarbij een Vodafone abbonnement. Nu vroeg ik me echter af, of het nog mogelijk is daar het mobiele internet aan toe te voegen. Aangezien ik de komende tijd waarschijnlijk naar het buitenland ga en lange reizen moet maken, lijkt het me wel prettig mobiel internet te hebben.

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Alvast dank!

MD71 19-06-09 16:22

'Gewoon' Vodafone bellen dat je een mobiel data abbo'tje erbij wilt hebben voor ca € 9,50 per maand. Werkt bij mij prima (zowel met eerste en 2e gen iPhone). Niet supersnel, wel erg praktisch. Suc6.

joepje3 19-06-09 16:23

Inmiddels was ik hier inderdaad ook al achter gekomen. Vraag me alleen af: hoeveel is de 'gemiddelde' verbruik van een persoon? Want je mag maximaal 10 keer het gemiddelde hebben.

ASNNetworks 19-06-09 23:14

Gemiddelde verbruik is elke keer anders, meestal was het rond de 250 mb..Maar met de grote opkomst van smartphones en mobiel internet, kan het zijn dat het nu veel hoger is:) Echter mocht je eroverheen gaan, dan mogen ze je geen extra kosten berekenen. Ze kunnen je slechts waarschuwen, als het te vaak gebeurd wordt je mss afgesloten.

Ik heb nog nooit een waarschuwing gekregen..Heb een keer mn SIM gebruikt om te internetten op mn pc, heb iets van 2,5gb gedownload binnen een paar dagen...en dan nog op telefoon gebruiken..niks gehoord erover:)

thunder 20-06-09 07:50

Let wel op dat het pakket wat je aanschaft, je alleen dekt voor internet in NL. In het buitenland betaal je per MB, wat heel snel in de papieren kan gaan lopen. Vraag na bij Vodafone wat de mogelijkheden zijn. Anders misschien in het land zelf een prepaykaartje kopen met internet. Dat is misschien wel de goedkoopste oplossing.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:10.