//

4G: Voorlopig niet

4G: Voorlopig niet discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Vodafone wacht tot 2012 voordat het 4G-technologie LTE in gebruik neemt. De implementatie wordt dus nog een jaar vooruit geschoven. Research & Development-directeur Michael Walker ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 07-07-09, 16:54
Mazereeuw Mazereeuw is offline
• iOS 7.1.1
• 7.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 104
Standaard 4G: Voorlopig niet

Vodafone wacht tot 2012 voordat het 4G-technologie LTE in gebruik neemt. De implementatie wordt dus nog een jaar vooruit geschoven.
Research & Development-directeur Michael Walker van Vodafone zegt dat 4G nog op zich laat wachten. Hij stelt dat Europa nog even geduld moet hebben, en niet alleen voor 4G van zijn bedrijf. "Er zullen komend jaar geen Europese LTE-netwerken zijn, behalve dan een handjevol kleine netwerken om de mogelijkheden te demonstreren voor overheden."
[h3]Kip en ei[/h3]
"De uitrol door Vodafone verschilt per regio, maar zal niet voor 2012 gebeuren." Dit liet hij weten op de Wireless 2.0-summit die vorige week plaatsvond in Groot-Brittannië (Bristol). Volgens de Vodafone-topman is de oorzaak voor deze behoedzaamheid een marktkwestie; 4G-applicaties en behoeften van consumenten moeten nog ontstaan. Dat kan echter ook weer wachten op de beschikbaarheid van 4G.
Het telecombedrijf schort LTE dus op tot 2012 en wil in de tussentijd meer geld slaan uit de huidige HSPA- en HSPA+-netwerken. Vodafone heeft tegen 2012 echter al wel ervaring opgedaan met 4G, via de Amerikaanse joint venture Verizon Wireless. Die houdt namelijk vast aan de plannen om LTE volgend jaar al uit te rollen in bepaalde delen van de Verenigde Staten.
[h3]Voorlopig niet[/h3]
Begin dit jaar is al duidelijk geworden dat mobiele operators niet zitten te wachten op 4G-technologie. Zij willen eerst wat terugverdienen van de flinke investeringen die ze hebben gedaan in 3G. Dat betreft zowel de soms duur verkregen frequenties als de bouw van de 3G-infrastructuur zelf.
Vodafone-ceo Vittorio Colao zei in februari al zich eerst te richten op goede uitbating van HSPA. Volgens France Telecom-topman Didier Lombard is er voorlopig nog geen behoefte aan de grotere capaciteit van 4G. Hij meent ook dat huidige 3G-netwerken voldoende capaciteit en groeimogelijkheden bieden. T-Mobile manager Hamid Akhavan, van Deutsche Telekom, voorspelt voor de komende jaren dan ook geen grootschalige toepassing van LTE.



bron: webwerled
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Install Kate - (VOORLOPIG) NIET DOEN Larsmanson Jailbreak apps en thema's 97 08-01-09 02:08
Voorlopig even niet aanwezig ArB Archief 13 06-06-08 00:10
Nike+ voorlopig niet op Iphone claus iPhone accessoires en onderdelen 2 26-02-08 13:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:38.