Vodafone Interneten Met je I Phone

Vodafone Interneten Met je I Phone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo heb net de I phone zo blij als een kind. Maar krijg geen Internet heb even een sms gedaan "interner dag aan". Maar werkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 February 2010, 15:57
Heccer's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Locatie: Nunspeet
Berichten: 26
Stuur een bericht via MSN naar Heccer
Standaard Vodafone Interneten Met je I Phone

Hallo heb net de I phone zo blij als een kind.
Maar krijg geen Internet heb even een sms gedaan "interner dag aan".
Maar werkt niet weet iemand hoe dat kan hij is Ge jailbreakt.

P.S mijn Cydia werkt ook niet en er staad een rode 1 in het logo kan iemand mij helpen alvast bedankt de noop.


Heccer.

Yes een I phone.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 February 2010, 16:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Locatie: Delft
Berichten: 17
Standaard

IK heb ook vodafoon en je moet handmatig de instellingen doen.
bij ->> instellingen --> Algemeen ---> Netwerk --> Mobiel datanetwerk
daar vul je in
live.vodafone.com
Gebruiker vodafone
Pass vodafone

Ook onder Mns invullem

Laatst gewijzigd door ladydolphin; 19 February 2010 om 16:31.
  #3  
Oud 19 February 2010, 16:33
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2010
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ladydolphin Bekijk bericht
IK heb ook vodafoon en je moet handmatig de instellingen doen.
bij ->> instellingen --> Algemeen ---> Netwerk --> Mobiel datanetwerk
daar vul je in
live.vodafone.com
Gebruiker vodafone
Pass vodafone

Ook onder Mns invullem
Moet dit ook bij een NIET gejailbreakte iPhone? Ik krijg morgen namelijk mijn iPhone binnen samen met een Vodafone abonnement, wel handig om te weten namelijk.

Bij voorbaat dank!
  #4  
Oud 19 February 2010, 16:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Locatie: Delft
Berichten: 17
Standaard

Ik zou even kijk bij instellingen als je SIM er in zit. Ik weet van vodafoon dat ze nog geen instellingen van de Iphone via sms versturen. Ze ondersteunen het niet. Ik zou even kijken op de website. bij toestellen!
  #5  
Oud 19 February 2010, 16:54
Heccer's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Locatie: Nunspeet
Berichten: 26
Stuur een bericht via MSN naar Heccer
Standaard

Supper werkt bedankt. echt super thnx mensen.
Nooit meer een windows phone voor mij

Heccer
  #6  
Oud 19 February 2010, 17:11
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Voor internet moet je ''zorgeloos internet aan'' sms'en naar 4000.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #7  
Oud 19 February 2010, 19:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 68
Standaard

Om Vodafone Zorgeloos Internet op je iPhone te activeren kun je onderstaande handleiding gebruiken:

http://www.vodafone.nl/Vodafone/wg20...g%20iPhone.pdf
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleem met i phone brecht55 iPhone algemeen 6 26 May 2011 19:22
itunes ziet phone wel maar phone geeft wit appeltje kevinkoene iTunes 13 25 May 2011 14:02
Mijn i phone 3 is gecrased toen ik alles over wilde zetten op mn i phone 4 en nu CrazyMike iPhone algemeen 1 19 March 2011 15:38
Blackberry Vodafone abonnement icm I-Phone Markgoessens Vodafone 4 27 July 2010 13:39
i-phone 4 kopen in UK en je al bestaande i-phone t-mobile abonnement gebruiken? seevinck Koopinformatie Nederland 5 21 July 2010 11:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:24.