facetime met vodafone

facetime met vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil met een vriend van me facetime-en maar bij ons allebei staat er: wachten op activering... hoe gaat t bij mij werken?? hoop dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 September 2010, 18:13
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 86
Standaard facetime met vodafone

Ik wil met een vriend van me facetime-en maar bij ons allebei staat er:
wachten op activering...

hoe gaat t bij mij werken??

hoop dat iemand me kan helpen!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 September 2010, 18:46
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Even geduld hebben. Zal naar verloop van tijd gaan weeken. Praat uit eugen ervaring
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 14 September 2010, 18:47
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Even geduld hebben. Zal naar verloop van tijd gaan weeken. Praat uit eugen ervaring
hoelang heb jij ongeveer gew8??
  #4  
Oud 14 September 2010, 18:57
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Duurde bij mij een klein uur.
  #5  
Oud 14 September 2010, 21:31
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Duurde bij mij een klein uur.
Ik w8 al 3 dagen dus al heel wst langer...
Iemand die me kan helpen??
  #6  
Oud 29 November 2010, 17:13
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 86
Standaard

nog steeds niemand enig idee hoe die kan..??
want ik heb nog steeds geen facetime....
  #7  
Oud 29 November 2010, 18:30
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Niet toevallig facebreak geinstalleerd uit cydia? Zo ja, dan is dat je issue....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #8  
Oud 29 November 2010, 18:36
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Niet toevallig facebreak geinstalleerd uit cydia? Zo ja, dan is dat je issue....
heb ik niet geinstalleerd...
dus daar ligt t probleem niet....
  #9  
Oud 30 November 2010, 12:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 61
Standaard

Hmm, sinds de update (en die vodafone-instellingen) kan ik niet meer op facetime klikken op mijn iphone. Staat gewoon niet meer als optie erbij! Ik heb nog niet geprobeerd me te laten bellen, ik heb ook maar twee facetimecontacten.
Maar heel gek, hebben meer mensen dat?
  #10  
Oud 30 November 2010, 14:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 12
Standaard

werkt allemaal prima. download gewoon de app FTfun
  #11  
Oud 30 November 2010, 16:22
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xera Bekijk bericht
werkt allemaal prima. download gewoon de app FTfun
wat is dat dan precies??
  #12  
Oud 30 November 2010, 21:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 26
Standaard

Helaas werkt bij mij ook niet... blijft maar wachten...
  #13  
Oud 30 November 2010, 21:56
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 95
Send a message via twitter to psvu2
Standaard

Sinds gister iphone4 en het werkte meteen activering duurde < 1min
Niks voor hoeven te doen
__________________
Www.twitter.com/psvu2
  #14  
Oud 30 November 2010, 22:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 12
Standaard

ftfun (aka facetime fun) is een app die mensen die willen facetime met elkaar connect.
soort chatroulette dus, heel smooth is het programma niet maar het werkt wel goed. gister gefacetimed met chinesen, arabieren, canadesen en mensen uit de cariben

ps; dit werkt alleen als je facetime functie zelf ook werkt. opgelet! je moet bij de instellingen van facetime, het wel aan zetten, en niet te vergeten je EIGEN mobiele nummer invullen! anders werkt facetime niet
  #15  
Oud 1 December 2010, 19:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 26
Standaard

Ja hartstikke leuk, maar facetime werkt gewoon niet...
  #16  
Oud 1 December 2010, 20:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 78
Standaard

Och, je bent niet de enige, bij mij werkt ook al geruime tijd niet, een oplossing heb ik ook nog steeds niet.
  #17  
Oud 1 December 2010, 22:59
VoltrefferVick's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 173
Standaard

hier nog 1

ik probeer ook met iemand te facetimen die Vodafone heeft maar we krijgen geen verbinding
terwijl ik met vrienden die tmobile of kpn hebben wel gewoon verbinding krijg
  #18  
Oud 2 December 2010, 18:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 61
Standaard

ik heb de hele facetime optie niet!
  #19  
Oud 3 December 2010, 14:07
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 228
Standaard

facetime wordt niet ondersteund door vodafone, dus wil je facetime gebruiken moet je op Wi-Fi zitten of een progje installeren die 3g fopt naar Wi-Fi wel uit de gevangenis breken met je iphone
  #20  
Oud 6 December 2010, 10:54
VoltrefferVick's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 173
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xbored Bekijk bericht
facetime wordt niet ondersteund door vodafone, dus wil je facetime gebruiken moet je op Wi-Fi zitten of een progje installeren die 3g fopt naar Wi-Fi wel uit de gevangenis breken met je iphone

geen enkele provider staat het toe zonder Wi-Fi
Dus daar zou het niet aan kunnen liggen
en het zou gewoon moeten werken via Wi-Fi lijkt me want ze adverteren er zelfs mee
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facetime activeren met buitenlandse simkaart Jensengels iPhone algemeen 4 24 November 2012 12:19
Facetime activeren facetime smst naar +44... nummer mastermark iPhone algemeen 22 25 July 2011 16:33
Facetime gesprek met onbekenden Neiltwo2 iPhone algemeen 4 27 December 2010 18:03
vodafone en facetime maximusmilian Vodafone 0 14 December 2010 17:06
Facetime met Vodafone? gie Vodafone 4 12 September 2010 10:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:12.