iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Vodafone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/)
-   -   Vodafone datalimiet: hoe besparen (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/75163-vodafone-datalimiet-besparen.html)

joannawed 15-10-10 10:11

Vodafone datalimiet: hoe besparen
 
Hallo, heeft iemand tips over hoe je kunt besparen met je internetgebruik? Thuis en op werk maakt ik gebruik van wi-fi maar in de auto niet - luisteren naar internet radio en zo. Is het beter om apps thuis te kopen en downloaden? Is het beter om het op de MacBook te doen en gewoon bij synchroniseren pas op iPhone opzetten? 3G uit?Ik heb hem maar 1 week en nu al 700MB gedownload...(misschien omdat het de eerste keer is???) HELP:confused:

pclahsen 15-10-10 10:37

Hoi,
ik zou gewoon eens je gespecificeerde Vodafone rekening raadplegen na een maandje, ik was bijvoorbeeld streaming video op mijn iPad aan het bekijken en dat was op 1 ochtend 600 MB! Apps downloaden en mail checken daar verbruik je niet zoveel mee, tenzij je een navigatie programma download natuurlijk! Die zijn soms 1,5 GB!
Wat ook helpt in je dataverbruik inzicht is natuurlijk even in je iPhone zelf kijken hoeveel je hebt verbruikt na een uurtje radio luisteren (beginstand noteren). Ik heb tot nu toe van Vodafone nog geen waarschuwing over dataverbruik gehad trouwens.

huibregt 15-10-10 10:45

Grote apps ga je toch niet rechtstreeks downloaden op je iPhone?? Die download je op je computer in iTunes (gaat veel sneller), en zet ze dan op je iPhone door te syncen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:36.