iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Vodafone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/)
-   -   vodafone of KPN (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f110/vodafone/84515-vodafone-kpn.html)

thepaddo 27-02-11 09:26

Thanks..volgena vf klantenservice is 250mb genoeg op basis van mijn laatste belgedrag..ik kan natuurlijk altijd later nog naar een duurder abo overgaan,of kun je ook los 1gb bijkopen?


Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door blackoutzz (Bericht 645343)
Bij VF heb je zakelijk voor de iPhone ook 1 GB bundels. Voordeel is bij zakelijk dat je alles meeneemt en het buiten de bundeltarief is lager. Alleen de aanschaf van je iPhone is duurder maar dat is vrij logisch want een ondernemer kijkt toch naar de ex BTW prijzen.

Als je twijfelt kan ik je wel een nummer geven van een vriend die je alles daarover kan vertellen:p

Btw, waarom je geen galaxy zou nemen? Scherm wint het niet, een HTC desire HD is dan beter. IPhone 4 is niet voor niets in de prijzen gevallen in Barcalona dit jaar en dat zegt meer dan de consumentenbond award die de galaxy S heeft.


Huidige beleid bij samsung is gewoon; we kunnen zelf niets goeds ontwikkelen dus kopiëren we alles van de concurrentie maar, alleen met Samsung sticker erop.


blackoutzz 17-03-11 22:14

Aandeelhouders bij WC ofzo?

Ik moet de eerste mensen die ECHT onbeperkt internet nodig hebben nog tegenkomen. Ik verzet 8 GB per maand tegen een minimaal bedrag en op 3,6mbs... En ik reken mezelf tot uniek qua gebruik..

Ik zou zelf voor minimaal de 1 GB web bundel gaan;) scheelt je hoe dan ook in aanschaf van de telefoon. En als je een iPhone ABO pakt heb je een 500 mb bundel bij de laagste bundel.
Scheelt je €5 per maand ;)

Klantenservice advies is leuk, maar die nemen een gem verbruik op basis van je huidige telefoon... iPhone4 met 250 mb? Als je game online speelt, je foon jailbreakt zit je daar zo aan...

vuurvreter 17-03-11 22:45

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door blackoutzz (Bericht 652740)
Aandeelhouders bij WC ofzo?

Nee, maar ik maak net zo gemakkelijk "Negatieve" reclame m.b.t. T-Mobile, als "Positieve" reclame richting Wireless Circle ;) .

En mochten ze besluiten om mij te voorzien van aandelen, dan zal ik dat niet weigeren :d


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:16.