iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn-hi-telfort-mtv-mobile/)
-   -   Telfort: Tussen oplossing iPhone 4S (Sim Only) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn-hi-telfort-mtv-mobile/100395-telfort-tussen-oplossing-iphone-4s-sim-only.html)

T1m 10-10-11 19:19

Telfort: Tussen oplossing iPhone 4S (Sim Only)
 
Ik werd vandaag gebeld door een hele vriendelijke telfort medewerkster. (Ik had vorige week mijn gegevens achtergelaten dat ik ge´nformeerd wilde worden wanneer de iPhone 4s bij Telfort beschikbaar zou komen.)

Info: Mijn huidige contract liep op 4-10 af.
Ik was van plan dit gewoon door te laten lopen (geen kortingen meer) en zou hiervoor 67,- per maand moeten betalen. Ik wilde dit voor lief nemen en wachten op de 4S.

Vandaag is mij het volgende aangeboden waarop ik ben ingegaan. Omzetting van huidige abonnement naar Sim-Only (totale kosten 23,- per maand) Met als optie / actie dat deze ALTIJD opgebroken kan worden en dan vervolgens met de 4S kan worden aangeschaft wanneer deze beschikbaar komt.

Omdat ik achteraf twijfelde en veel verkooppraatjes aan het lezen was heb ik 3x terug gebeld (verschillende medewerkers gesproken) om dit te bevestigingen. Zij alle vertelde mij hetzelfde dat dit met een Telfort Sim-Only altijd mogelijk is.

Weten meer mensen hier vanaf? Is andere mensen dit ook "aangeboden"?

Massri 12-10-11 10:11

Vraag een bevestiging per e-mail waarin staat dat het contract opengebroken kan worden.. Kan je altijd nog terug.

T1m 12-10-11 19:03

Vandaag bevestiging per mail gekregen dat dit sinds juli 2011 mogelijk is bij een Sim-Only abonnement.

ruudkok 13-10-11 12:10

Dat is handig om te weten, hoewel het wellicht net zo goedkoop is om de sim only aan te houden en een losse iPhone aan te schaffen. Dat vereist wellicht een initiele investering omdat je de prijs van de iPhone in 1x moet ophoesten, maar dan hou je wel lekker lage maandlasten met je sim only abonnement.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:11.