Kpn Internet Op Iphone

Kpn Internet Op Iphone discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Wat moet je in Stellen voor Knp Internet op de Iphone ? wat mag je verbruiken bij dit abbo mobiel internet van KPN Mobiel Hoe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 October 2007, 00:11
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 71
Stuur een bericht via Skype™ naar jermain
Standaard Kpn Internet Op Iphone

Wat moet je in Stellen voor Knp Internet op de Iphone ?
wat mag je verbruiken bij dit abbo mobiel internet van KPN Mobiel Hoe Veel Mb )
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 October 2007, 11:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Berichten: 88
Standaard

er staat toch een fair use policy...
dus geen vaste hoeveelheid aan mb's.
mocht je te veel leechen (wat ik niet verwacht met deze snelheden...) zullen ze je eerst op de hoogte brengen dmv een brief oid
  #3  
Oud 19 August 2008, 14:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar CrazyGab4u
Standaard

Ik heb ook een abbo van KPN met surf & Mail maar ik kreeg gisteren een smsje van KPN dat mijn fair use policy van 10x het gemiddelde was overschreden (data verbruik 00203,7 MB)

Ik viel bijna van mijn stoel en belde met de klantenservice van KPN. Vertelde hun dat ik eigenlijk alleen de buienradar maar gebruik dus hoe kom ik aan zo'n hoge data???
Die vertelde mij dat die data zou kunnen komen omdat buienradar om de x aantal minuten wordt ge-update.

Ik was ervan overtuigd dat als ik op mijn home knop (de grote ronde knop onderin) duwde en weer terug kwam in mijn homescreen van Iphone (daar de icoontje van bv sms-Agenda-Klok-Camera etc staan), internet automatisch verbrak. IS DAT NIET ZO????? Blijft mijn internet actief als ik terug kom in mijn eigen home screen????

Heb nu via BossPref mij Edge en Wi-Fi afgezet maar vraag me echt af hoe het komt dat ik zoveel data heben of het hiermee is opgelost.
Wil dit ook zeggen dat als ik bv even op internet wil ik telkens de Edge moet aanzetten???

WIE KAN ME HELPEN want ik snap er de ballen niet van
  #4  
Oud 19 August 2008, 15:13
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CrazyGab4u Bekijk bericht
Ik heb ook een abbo van KPN met surf & Mail maar ik kreeg gisteren een smsje van KPN dat mijn fair use policy van 10x het gemiddelde was overschreden (data verbruik 00203,7 MB)
Heb je al gekeken wat het verbruik volgens je iPhone is? Zou kunnen dat er een fout bij KPN zit.
  #5  
Oud 19 August 2008, 15:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar CrazyGab4u
Standaard

Nee, dat klopt wel. Mijn EDGE-netwerkgegevens zijn
Verstuurd: 9.5 mb
Ontvangen: 106 mb


Heb dus duidelijk veel dataverkeer. Maar dat kan dan alleen maar zijn zoals hun zeggen. Dat mijn internet aan blijft staan terwijl ik denk dat dat niet het geval is. Kijk alleen maar naar de buienradar en heeeeeeeeel af en toe surf ik eens op een site omdat ik snel wat info wil een geen internet voor handen heb.

Heb nu net de gegevens op nul gezet en mijn EDGE en Wi-Fi staan nu af.
Ga eens kijken of ik na een dag wel ontvangen data heb in mijn edge-netwerkgegevens.

SNAP HET ECHT NIET. Was ervan overtuigd dat internet stopte als ik terugkeerde via de ronde knop.
  #6  
Oud 19 August 2008, 20:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CrazyGab4u Bekijk bericht
Nee, dat klopt wel. Mijn EDGE-netwerkgegevens zijn
Verstuurd: 9.5 mb
Ontvangen: 106 mb
who, das egt veel ik heb er geen last van..heb ook gwoon buienradar maar die doet het goed en verbruikt niet zo veel..miss een keer opnieuw er opzetten??
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #7  
Oud 19 August 2008, 22:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar CrazyGab4u
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
who, das egt veel ik heb er geen last van..heb ook gwoon buienradar maar die doet het goed en verbruikt niet zo veel..miss een keer opnieuw er opzetten??

Snap er ook helemaal nix van.
Ik kijk eerst even wat er gebeurt qua data nu ik edge heb afgezet. Als die netjes op 0 blijft staan zal ik buienradar er weer eens opzetten.
Had gehoopt dat iemand dit probleem al eens had gehoord want ik vind het zelf ook raar dat ik zoveel data heb terwijl ik (bijna) nix doe
  #8  
Oud 19 August 2008, 22:09
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CrazyGab4u Bekijk bericht
Snap er ook helemaal nix van.
Ik kijk eerst even wat er gebeurt qua data nu ik edge heb afgezet. Als die netjes op 0 blijft staan zal ik buienradar er weer eens opzetten.
Had gehoopt dat iemand dit probleem al eens had gehoord want ik vind het zelf ook raar dat ik zoveel data heb terwijl ik (bijna) nix doe
als je edge uitzet zal het indd op nul blijven, miss handiger om te controleren als je buienradar eraf gooit oftie dan op nul blijft ookal staat edge aan, blijft hij op nul was buienrader de boosdoener, download hij nog veel dan was buienradar niet de boosdoener en moet je verder zoeken...
  #9  
Oud 19 August 2008, 22:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar CrazyGab4u
Standaard

Is slim. Heb edge weer aangezet maar doe ff nix vanavond. Staat morgenochtend het gebruik nog op nul zal ik de buienradar weer eens erop zetten en kijken wat er dan gebeurd. Moet haast wel aan buienradar liggen want ik doe er niets anders mee.
WORDT VERVOLGT
  #10  
Oud 19 August 2008, 22:37
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CrazyGab4u Bekijk bericht
Is slim. Heb edge weer aangezet maar doe ff nix vanavond. Staat morgenochtend het gebruik nog op nul zal ik de buienradar weer eens erop zetten en kijken wat er dan gebeurd. Moet haast wel aan buienradar liggen want ik doe er niets anders mee.
WORDT VERVOLGT
ben benieuwd
  #11  
Oud 23 August 2008, 21:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 4
Standaard iphone 3G troubles met internet

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
Heb je al gekeken wat het verbruik volgens je iPhone is? Zou kunnen dat er een fout bij KPN zit.

Weet iemand hoe je het internet aan de praat krijgt op de iphone 3G next gen( Welke inslellingen zijn nodig oid)... ?

kpn instellingen werken niet

Iemand anders ook deze problemen?
  #12  
Oud 23 August 2008, 21:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

3g zal je zoizo niet hebbe, volgens mijn heeft kpn/hi dat nog niet....maar correct me if i wrong
  #13  
Oud 23 August 2008, 22:13
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 4
Standaard

Ja dat is er wel hoor.. ik heb nu ook de HTC Diamond met Hi internet Met 3G

Alleen op de iphone lukt het niet om zoiezo het internet aan de praat te krijgen.. grrr

Verschillende instellingen geprobeerd!

D8..Misschien zijn er mensen die t al wel gelukt is
  #14  
Oud 24 August 2008, 20:34
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

ohke, dat heb je wel? ik dacht dat in nl alleen t-mobile dat aanbood...

ach, weer wat geleerd , maar ik kan je niet verder helpe, want ik heb geen 3G
  #15  
Oud 27 August 2008, 17:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 12
Standaard

Hoi

Gebruik voor kpn wel een usim kaart neem een surf en mail abb en de instellingen
Bij edge en 3G (blijf wel onder de 200 mb per maand)doen

internet
leeg
leeg
  #16  
Oud 24 November 2008, 21:00
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 49
Standaard

Hoezo onbeperkt, zodra ze me daar smsje over gaan sturen mogen ze hun iphone terug hebben en dan mag wat mij betreft het abonnement stop gezet worden, want ik heb hem voor het internet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 IOS 4.01 KPN internet blademans KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 14 23 September 2010 17:54
Iphone internet Via KPN Dongel op laptop mees Wi-Fi 0 8 July 2010 14:33
iPhone internet (Wi-Fi) kpn/telfort xXbijvanckXx Wi-Fi 2 27 January 2010 12:24
nieuwe iphone 3gs en KPN met internet? bokkoman Archief 1 11 November 2009 19:37
iphone en internet & kpn passie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 13 August 2008 18:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:57.