Telfort simonly abonnement

Telfort simonly abonnement discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Goed, ik heb toch maar de gok genomen... Ik wil overal met mn iphone op internet, en bij Hi prepay kon dat niet. Dus nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 May 2008, 13:38
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard Telfort simonly abonnement

Goed, ik heb toch maar de gok genomen...
Ik wil overal met mn iphone op internet, en bij Hi prepay kon dat niet.
Dus nu heb ik een telfort sim-only abonnement genomen met surf en mail erbij.

Hopen dat internet het gaat doen, als dit niet zo is, zit ik een jaar aan die *****service vast, zonder dat ik er iets aan heb...

Houd jullie op de hoogte, krijg waarschijnlijk volgende week hem binnen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 May 2008, 15:54
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 508
Standaard

Heb ik ook, werk er al ruim een jaar mee en nagenoeg probleemloos. Ik heb m'n abbo op alle platforms gebruikt (iPhone, Windows mobile, Palm en symbian).
  #3  
Oud 10 May 2008, 16:07
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Celf Bekijk bericht
Heb ik ook, werk er al ruim een jaar mee en nagenoeg probleemloos. Ik heb m'n abbo op alle platforms gebruikt (iPhone, Windows mobile, Palm en symbian).
gprs dus ook?
  #4  
Oud 10 May 2008, 16:38
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 508
Standaard

ja hoor....
  #5  
Oud 14 May 2008, 03:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 3
Standaard

ehm vraagje.....hoe heb je je iphone ingesteld zodat je op het net kan surfen via gprs? Ik heb telfort een mail gestuurd, wacht nog op antwoord.
alvast bedankt.
  #6  
Oud 14 May 2008, 08:24
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 46
Standaard

bij mij (telefort sim only) hoefde ik niks in te vullen
maar de inloggegevens zijn ook te vinden op google
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Simonly abonnement op een prepaid Iphone 4 Joskhuu iPhone algemeen 8 15 February 2011 10:01
Telfort abonnement wijzigen smakkie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 15 July 2010 22:18
Contract vernieuwing i150 - ander abonnement (simonly, meer voor zelfde geld) ? iTim T-Mobile 2 30 May 2010 01:56
Telfort simonly met turbosim wordt geweigert door Itunes peterklaassen Archief 1 31 December 2008 00:03
Telfort simonly wordt geweigerd in Itunes peterklaassen Archief 4 30 December 2008 23:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:26.