iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   KPN (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn/)
-   -   Telfort iPhone 5 uitlevering (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn/126883-telfort-iphone-5-uitlevering.html)

Keyguy 05-10-12 16:37

Telfort iPhone 5 uitlevering
 
Hallo allen,

Heeft iemand vandaag al een iphone 5 bij de Telfort winkel of op de post van Telfort gekregen?

Ik heb hem gereserveerd maar in mijn dichtsbijzijnde winkel is hij nog niet geleverd zeggen ze..

Iemand meer info?

Thnx

iMama 30-10-12 16:10

Dit is mijn actuele status. Ik heb eerst 3 mails gekregen dat het nog lang zu duren (8/10 aangevraagd) Nu zit er bij onderstaande mail ook een nieuw contract met ingangsdatum 9/11. Dus ik ging er eerst van uit dat mijn tel dan wel snel zou komen, maar helaas, Telfort gaf via twitter aan, dat mijn abonnement ook eerder in kan gaan zonder dat ik mijn telefoon al heb, en dat ze deze zullen crediteren op de volgende factuur

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw reservering van de Apple iPhone 5 16GB white. Wij verwachten wekelijks deelleveringen van Apple te ontvangen. De verwachte levertijd voor u is 5 a 6 weken vanaf de datum van reservering. Orders worden afgehandeld in volgorde van reserveerdatum.

Hierbij ontvangt u alvast de orderbevestiging.

In de bijlage van deze e-mail vindt u de bevestiging van de vernieuwing zoals u die zojuist heeft aangevraagd. Controleer deze bevestiging goed. Verder vindt u in de bijlagen de algemene voorwaarden en tarieven die op deze overeenkomst van toepassing zijn.

Let op: Indien u bij uw nieuwe abonnement een databundel heeft afgesloten, gaat deze in op het moment dat uw vernieuwing ingaat. Let dus op per wanneer u gebruik gaat maken van data.

Tip: Activeer Telfort BelBewust. Zo heeft u altijd inzicht in uw belgedrag en belkosten. Kijk op telfort.nl/belbewust. Indien u voor uw vernieuwing al Telfort Belbewust hebt geactiveerd, dient u BelStand en BelUpdate na de verlenging opnieuw aan te zetten.

Bezorging telefoon:
Zodra uw Apple iPhone 5 16GB white voorradig is, wordt uw bestellingen binnen enkele door PostNL thuisbezorgd. Wanneer u de bestelling niet kunt aannemen, laat de postbode een bericht achter en kunt u het pakket ophalen op het postkantoor.

Status van uw bestelling:
Met het ordernummer dat bovenaan deze e-mail vermeld staat, kunt u op www.telfort.nl/status de status van uw bestelling volgen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:06.