Internet KPN

Internet KPN discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Leuk, maar dit werkt niet altijd en overal. Ik ben haast geneigd over te stappen naar T-Mobile. Wordt er gestoord van dat het niet wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 12 September 2008, 18:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 5
Standaard

Leuk, maar dit werkt niet altijd en overal. Ik ben haast geneigd over te stappen naar T-Mobile. Wordt er gestoord van dat het niet wil werken.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 13 September 2008, 13:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 32
Standaard

Ik had hetzelfde probleem met KPN, heb het opgelost.

Instellingen>Algemeen>Stel opnieuw in>Hertstel netwerkinstellingen>Herstelnetwerkinstellingen

Toen deed GPRS het op het KPN netwerk

Bij instellingen>Algemeen>netwerk>Mobiel datanetwerk staat nu het volgende:

APN fastinternet
Gebruiksnaam is leeg
Wachtwoord is leeg

Weet dus niet of je het netwerk moet herstellen, misschien kun je fastinternet ook wel zo instellen
  #23  
Oud 13 September 2008, 18:09
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 56
Standaard

Ik hoef bij die instellingen niks te doen. Dus als ik het leeg laat, werkt het gewoon.
  #24  
Oud 13 September 2008, 18:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 5
Standaard

Yesss, bij mij nu ook... De instelling leeg maken helpt dus. Thx !
  #25  
Oud 18 September 2008, 15:54
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 1
Standaard

Heb zelf een perfect werkende US iPhone waar inmiddels 2.1 op staat. Alles werkt; email, internet, you name it.
ECHTER. Wat ik gek vind bij mijn KPN Surf & Mail abonnement, is dat mijn 'buiten de bundel kosten' gewoon lekker oplopen, en mijn dataverbruik gewoon op 0Mb blijft staan.

Dus de Data-netwerk instellingen zoals hierboven genoemd laten mijn iPhone wel alles doen wat ie moet doen, maar bij KPN komt het verkeer in het verkeerde rijtje te staan waardoor ik toch voor alles moet betalen ondanks mijn surf & mail abo. Iemand een idee ??
  #26  
Oud 23 December 2008, 19:29
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 8
Standaard

ik heb dit nu ingevuld op mijn iPhone 1.1.4:
APN: portalmmm.nl
Username:
Password:
en ik kan op internet!! yes!!!

Maar:
is het nu we zo dat ik met een mobiel internet abonnement verder 'gratis' kan internetten op de iPhone?
Ik heb eerder mobiel internet gedaan bij Hi maar moest alles betalen, er was geen data gebruikt in mijn bundel. Ik ben een beetje huiverig eigenlijk... het was een dure grap!
heeft iemand hier ervaring mee?

Zita
  #27  
Oud 23 December 2008, 19:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als je bij Hi 9,95 betaald, dan heb je onbeperkt internet (in zeker mate, ga niet heel de dag youtube filmpjes kijken dan krijg je wel een rekening) maar mail, safari, msnen (met de bijbehoordende app) gaat prima hiermee!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #28  
Oud 23 December 2008, 19:33
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 8
Standaard

thans king!

thanks bedoel ik...

Update: trouwens net een supertip ontvangen door met Hi te bellen:
WAP GPRS MMS instellingen voor je mobiele telefoon
daar staan alle instellingen voor de iPhone

Laatst gewijzigd door King1987; 23 December 2008 om 19:46. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #29  
Oud 24 December 2008, 15:05
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kaal Bekijk bericht
Ik heb sinds vandaag internet op mijn IPhone van KPN (surf en mail onbeperkt). Nu heb ik overal zitten kijken, maar wat moet ik nu precies instellen om internet op mijn mobiel aan het werk te krijgen?
De n zegt: APN: portalmmm.nl/Username: leeg/Password: leeg. De ander zegt APN: internet/ Username: KPN/ Password: gprs.

Als ik op de internetsite van KPN kijk dan moet ik ook andere gegevens invullen. Ik word er geen wijs meer uit. Wat moet ik doen?

Alvast bedankt voor jullie moeite!!

Modbreak:
Verplaatst naar Telecom providers Nederland


Volgens mij hoef je daar helemaal niets in te vullen,
Ik heb daar helemaal niets ingevuld, en kan gewoon internetten en heb GPRS en 3G netwerk wat perfect werkt !
  #30  
Oud 24 December 2008, 17:37
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 8
Standaard

ik heb ingevuld: APN: portalmmm.nl/Username: leeg/Password: leeg
Als ik de andere instelling invoer doet de iPhone niets ( geen 3g!!)
Ik denk dus dat die instelling bedoeld is voor de 3G.
succes!
Zita
  #31  
Oud 26 December 2008, 23:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Berichten: 11
Standaard

Goed, stel dat internetten werkt en je wilt het uitschakelen i.v.m. bezoek aan het buitenland? (Hi, 9,95€ per maand, onbeperkt internet (in Nederland dan wel te verstaan)).
Inschakelen ging vlot maar nu uit? Ik wil alleen Wi-Fi in het buitenland om hoge kosten te vermijden.
Ik heb al van alles geprobeerd; wat je ook invult bij : instellingen>Algemeen>netwerk>Mobiel datanetwerk , na het uitschakelen van Wi-Fi blijf ik verbinding houden, middels het mobiele netwerk naar ik aanneem.

Laatst gewijzigd door Kadett B; 27 December 2008 om 00:10.
  #32  
Oud 27 December 2008, 12:55
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kadett B Bekijk bericht
Goed, stel dat internetten werkt en je wilt het uitschakelen i.v.m. bezoek aan het buitenland? (Hi, 9,95 per maand, onbeperkt internet (in Nederland dan wel te verstaan)).
Inschakelen ging vlot maar nu uit? Ik wil alleen Wi-Fi in het buitenland om hoge kosten te vermijden.
Ik heb al van alles geprobeerd; wat je ook invult bij : instellingen>Algemeen>netwerk>Mobiel datanetwerk , na het uitschakelen van Wi-Fi blijf ik verbinding houden, middels het mobiele netwerk naar ik aanneem.
Misschien even de gebruikershandleiding lezen ????

Ehhh ....Dataroaming uitzetten ???????
  #33  
Oud 30 December 2008, 20:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Berichten: 11
Question

In de handleiding kom ik het antwoord op mijn vraag niet tegen.
Data-roaming uitzetten leek mij ook de juiste oplossing, maar op diverse andere plekken op het internet lees ik, dat bij het internetten in het buitenland bij afwezigheid (of zwak signaal) van Wi-Fi de iPhone (met een KPN Hi-abonnement) toch gebruik maakt van een netwerk.
Deze klacht lees ik vooral i.c.m. het KPN hi-abonnement.
Ik kan natuurlijk de proef op de som nemen, maar hoge extra kosten passen me niet..
Dus bij twee situaties:
-niet internettend, maar de iPhone zoekt contact i.v.m. applicaties; roaming uit lijkt mij voldoende zeker.
-bewust wel internettend (om bijv. plaatselijke info te raadplegen) maar dan alleen via Wi-Fi (indien beschikbaar, zo niet, dan ook niet internetten)
Is roaming uit dan voldoende????
Wie heeft hiermee praktijkervaring(dus i.c.m. KPN Hi)
Alvast dank
  #34  
Oud 31 December 2008, 10:32
RS030's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 20
Standaard

Stomme vraag hoor, maar als je nou je 3G en Edge netwerk uit zet? Dan hou je in princiepe alleen maar je GSM verbinding open..

Misschien dat dat werkt?
__________________
*plop*
  #35  
Oud 18 January 2009, 22:47
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2007
Locatie: den bosch
Berichten: 1
Standaard

ik kan wel internetten en zo maar is heeeeeeel traag veel trager dan de t-mobile!!!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
internet KPN 3g Jordylwd KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 4 November 2010 12:03
KPN/Hi: Internet technologie liquidsnake1989 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 8 November 2009 01:07
KPN internet Marc14 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 14 August 2009 18:01
internet via KPN w.sik KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 2 October 2008 10:27
Ongewild internet KPN bekok Archief 1 22 July 2008 10:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:10.