KPN gprs na 2.0 update probleem

KPN gprs na 2.0 update probleem discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) ................



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 July 2008, 14:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Berichten: 23
Standaard KPN gprs na 2.0 update probleem

.............

Laatst gewijzigd door joepy87; 21 August 2008 om 21:10.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 July 2008, 15:03
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard

User naam kpn met hoofdletters KPN

verder is mij opgevallen dat het wel werkt kan alleen geen mail verzenden als ik op gprs zit
__________________
Iphone 4 16 GB zwart
  #3  
Oud 26 July 2008, 15:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Berichten: 23
Standaard

.............

Laatst gewijzigd door joepy87; 21 August 2008 om 21:31.
  #4  
Oud 26 July 2008, 22:49
stig666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 78
Stuur een bericht via ICQ naar stig666 Stuur een bericht via MSN naar stig666
Standaard

Bij mij werkt het perfect
  #5  
Oud 31 July 2008, 07:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Berichten: 23
Standaard

.............

Laatst gewijzigd door joepy87; 21 August 2008 om 21:49.
  #6  
Oud 2 August 2008, 11:27
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik heb exact hetzelfde probleem met Vodafone. Na upgrade naar 2.0 kan ik geen gprs verbinding aan de praat krijgen. Alle netwerksettings dubbel gecheckt, zelfs reset van settings uitgevoerd. Maakt niets uit. Bij opstarten safari melding "Safari can't open the page because it is not connected to the internet". Ik zie overigens linksboven naast mn netwerkdekking en vodafone logo een blauw blokje met witte stip staan. Deze had ik niet in vorige 1.1.4 versie.
Iemand ideeen?
  #7  
Oud 2 August 2008, 11:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Berichten: 23
Standaard

.............

Laatst gewijzigd door joepy87; 21 August 2008 om 21:10.
  #8  
Oud 2 August 2008, 12:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Berichten: 25
Standaard

Vodafone na upgrade van 1.14 naar 2.0 de melding: "mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk"

Iemand idee? Hiervoor had ik KPN en dat werkte perfect. Het is een zakelijke vodafone dus ik heb APN: office.vodafone.nl ingesteld.
  #9  
Oud 2 August 2008, 13:38
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik heb mijn GPRS weer aan de praat! Iphone rules dus weer

Hoe heb ik het uiteindelijk gedaan:
- reset network settings
- vervolgens de instellingen live.vodafone.com vodafone vodafone opnieuw ingevuld (velden waren leeg na netwerk reset).
Et voila, het werk allemaal weer.
Klinkt niet helemaal logisch, maar goed, ben allang blij dat ik weer mobiel internet heb!

Groet, Erik
  #10  
Oud 4 August 2008, 09:38
akiria's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Berichten: 1
Standaard

Erik,

Super tip bij werkt alles nu ook weer thanks....
  #11  
Oud 4 August 2008, 13:00
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard Telfort gprs

Nou net gebeld naar telfort... GPRS ligt er nogsteeds uit hoor.

Dus als het niet werkt na update ligt dat aan TELFORT.

APN is : internet voor de rest hoef je niets in te stellen.

Als het goed is moet het vandaag 4-8-2008 opgelost zijn.
  #12  
Oud 4 August 2008, 13:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Berichten: 25
Standaard

het werkt weer: APN: Office.vodafone.nl (hoofdletter .nl op het eind!) gebruikersnaam vodafone (kleine letters) wachtwoord: vodafone (kleine letters)
  #13  
Oud 8 August 2008, 02:32
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 67
Standaard

Leuk dat het werkt, maar dit probleem gaat over KPN.
Ik had precies hetzelfde probleem, ik heb een Hi Eindeloos Online Prepay bundel en met FW1.1.4. werkt het perfect behalve met FW2.0.

Dit komt aangezien de GPRS/EDGE proxyinstellingen moeten worden gewijzigd in: 10.10.100.20 poort: 5080.

Het moet ergens in FW2.0. zijn aan te passen of er zal vast wel een programma bestaan (GPRS Proxy)?
  #14  
Oud 8 August 2008, 10:42
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 67
Standaard

Ok ik denk dat ik de oplossing weet!

Edit:

Het werkt! Check:
https://forum.iculture.nl/f18/iphone-internet/f21/gprs-edge-umts-hsdpa-wi-fi/18519-oplossing-kpn-surf-and-mail-and-hi-eindeloos-online-iphone-fw2-0-a.html#post164097

Laatst gewijzigd door Dennis; 8 August 2008 om 15:17.
  #15  
Oud 10 August 2008, 15:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Berichten: 23
Standaard

.............

Laatst gewijzigd door joepy87; 21 August 2008 om 21:09.
  #16  
Oud 10 August 2008, 17:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 27
Standaard

Heb de plist overschreven, daarna werkte het niet. Ik heb toen bij APN internet ingevuld en daarna werkte het wel. Nou m'n mobileme nog
__________________
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleem kpn 3g netwerk na update 4.3.2 ilovewaterski KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 6 28 June 2011 00:23
Ik heb KPN Hi simonly de instellingen van KPN mobiel werken niet geen gprs... Spikez KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 15 February 2010 22:05
gprs kpn bartelicious KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 6 February 2009 14:16
kpn en gprs luukert KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 15 21 March 2008 10:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:11.