Telfort GPRS Probleem

Telfort GPRS Probleem discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door master ik werk zelf bij telfort. het gprs probleem is opgelost Fijn dat je nu pas reageert! Nu je 'hier' toch ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #241  
Oud 5 August 2008, 18:08
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door master Bekijk bericht
ik werk zelf bij telfort.
het gprs probleem is opgelost
Fijn dat je nu pas reageert! Nu je 'hier' toch bent, kan je ons vertellen wat precies het probleem was, of weet je dat verder ook niet?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #242  
Oud 5 August 2008, 18:09
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Werkt hier ook weer. Gelukkig na een week, ga wel bellen om die 2,50 terug te krijgen ( al is het niet veel maar gun het telfort niet! )
  #243  
Oud 5 August 2008, 18:11
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 205
Standaard

sorry weet de oorzaak niet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BaSsDruM Bekijk bericht
Fijn dat je nu pas reageert! Nu je 'hier' toch bent, kan je ons vertellen wat precies het probleem was, of weet je dat verder ook niet?
  #244  
Oud 5 August 2008, 18:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Breda
Berichten: 68
Standaard

Jups, na een reboot van de iPhone is ook hier (Tilburg) de boel weer aan de gang.
Ik ga ervanuit dat dat dadelijk thuis in Breda ook zo is
  #245  
Oud 5 August 2008, 18:24
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 12
Standaard

In Rotterdam doet ie het ook weer!
  #246  
Oud 5 August 2008, 18:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2008
Berichten: 12
Standaard Alles doet het weer

Jammer weekje geweest, maar gelukkig alles weer OK.

Speedtest in Utrecht (1G iPhone)
Download 5.1 kByte/sec (=41 kbps)
Upload 0.6 kByte/sec (=5 kbps)
Connection 35 conn/min
Ping ... wil die niet afmaken
  #247  
Oud 5 August 2008, 18:37
mjay's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 135
Standaard

Yes! In Den Haag ook
  #248  
Oud 5 August 2008, 18:40
drc drc is offline
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 15
Standaard

umts doet t ook prima nu..lekker snel trouwens
  #249  
Oud 5 August 2008, 18:56
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Locatie: Zeewolde
Berichten: 18
Stuur een bericht via Skype™ naar pangenent Send a message via twitter to pangenent
Standaard gprs probleem Telfort

Zelfs in Zeewolde "onder de zeespiegel" is er weer gprs (iPhone 1 geupgraded naar 2.0). Nu nog mijn "Wi-Fi en bt is grijs" probleem nog oplossen. De aangedragen oplossingen ("sWi-Fi" e.d.) zijn voor mij te moeilijk om dat zelf te doen. Jammer dat ik mijn nieuwe "iPhone-oortje" nog niet kan gebruiken
  #250  
Oud 5 August 2008, 19:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 114
Standaard

Bij mij doet de 3G verbinding het ook weer!! Gelukkig!
  #251  
Oud 5 August 2008, 19:29
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Mooi het werd tijd
  #252  
Oud 6 August 2008, 00:54
storm76's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Chrome OS
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Locatie: Brabant
Berichten: 18
Standaard

Ik had mijn instellingen verandert om weer te kunnen internetten, maar ik zie nu dat alles weer normaal draait. Weet iemand of ik de instellingen weer terug moet zetten of kan ik ze met die andere IPadressen gewoon laten staan?
Bedankt voor het antwoord!
  #253  
Oud 6 August 2008, 01:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

Sing Halleluja!
  #254  
Oud 6 August 2008, 07:37
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Locatie: Almere
Berichten: 26
Send a message via twitter to alger
Standaard

Goh,
hij doet het weer en het duurde maar acht dagen.
Telfort, bedankt.
  #255  
Oud 6 August 2008, 14:39
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 11
Standaard

moet je nu bij een ipod US 1.4 nog wel gegevens instellen voor het mobiele internet of leeg laten??
  #256  
Oud 6 August 2008, 16:04
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik schrok me net dood toen mijn Iphone ineens begon te trillen er er mail binnen kwam...

het zal toch niet? Ff Safari proberen. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaah hij doet het weer!
Thanks Telfort!
  #257  
Oud 6 August 2008, 18:55
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 131
Standaard

Ik ben ook supergelukkig dat alles weer werkt. Was al bang dat ik over zou moeten gaan stappen naar een andere provider.

Hoe vervelend een week zonder GPRS ook is geweest, ik ben ontzettend blij dat Telfort zijn best heeft gedaan om ons weer online te krijgen. Die paar euro voor de week dat ik er geen gebruik van heb mogen maken mogen ze houden.

Telfort bedankt voor de oplossing, deze klant kan het waarderen
  #258  
Oud 10 August 2008, 20:52
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 1
Standaard

Waarom is de verbinding via de iPhone 3G van Telfort trouwens zo traag? Op mijn HTC download ik met 96 kb/s (768 kbits/s) in mijn kamer. Telfort werkt toch via het HSDPA netwerk van KPN, of loop ik al achter? En hij heet niet voor nix iPhone 3G, zodat hij snelle verbindingen kan ontvangen. Ik heb trouwens ook dat abonnement van 10 euro de maand van Telfort (Sim-only) met belmin enz. Zal deze sim werken in zo'n iPhone vanuit Belgi?

Laatst gewijzigd door spydrone; 10 August 2008 om 21:02.
  #259  
Oud 21 August 2008, 10:59
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 3
Standaard Nog steeds geen verbinding...

Had ook al weken problemen, hoor nu echter van iedereen jubbelende geluiden... bij mij doet de gprs verbinding het echter nog niet.

Ik heb naast "NL KPN" wel een boxje staan met een "G" er in wat volgens mij moet duiden op GPRS verbinding. Maar als ik met Safari een pagina op vraag, zowel op IP als op naam, dan krijg ik "Safari can't open the page because it is not connected to the Internet".

Ik heb geen instellingen staan bij mijn APN (alle boxen leeg).
het is een iPhone 1G, geupgrade naar 2.0.

Iemand een idee?

Groet,

Serge
  #260  
Oud 21 August 2008, 11:18
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 9
Standaard

Heb je misschien je GRPS uitgeschakeld met de BossPrefs tool?
Hier liep ik zelf nog wel eens tegenaan als ik hem had uitgezet en dat ik hem weer was vergeten aan te zetten...
Reageren

Labels
2.0 firmware, edge, gprs, internet, telfort


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen GPRS op Telfort iRtzy KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 4 February 2009 02:32
Deactiveren van gprs Telfort joop007 Archief 1 10 December 2008 20:59
Telfort gprs werkt niet Arne2606 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 27 September 2008 18:37
GPRS Telfort PimVB KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 17 August 2008 09:47
Telfort / Edge / GPRS / 1.1.4 lefrison Archief 1 5 May 2008 23:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.