Telfort GPRS Probleem

Telfort GPRS Probleem discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door atboz ik weet niet of ik mijn probleem hier kan plaatsen maar ik wil juist geen verbinding maken met internet ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #301  
Oud 7 November 2008, 21:01
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door atboz Bekijk bericht
ik weet niet of ik mijn probleem hier kan plaatsen

maar ik wil juist geen verbinding maken met internet
ik heb telfort, en hij vreet aan mijn abon kosten!!

weet iemand hoe ik internet van telefort/kpn kan uitzitten
Download SBsettings of Boss-pref's uit cydia, en zet die op je Iphone. Daarmee kan je edge/gprs/3G uitzetten (laatse niet van toepassing voor jou )

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #302  
Oud 8 November 2008, 10:37
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Download SBsettings of Boss-pref's uit cydia, en zet die op je Iphone. Daarmee kan je edge/gprs/3G uitzetten (laatse niet van toepassing voor jou )

Succes

Dankjewel maat, voor je antwoord!!

Eigenlijk wil ik mijn tel niet jealbreaken, maar volgens heb ik geen andere optie!!

ik ga het ff proberen, je hoort het van me of het gelukt is

Laatst gewijzigd door atboz; 8 November 2008 om 10:44.
  #303  
Oud 10 November 2008, 16:39
vmk vmk is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2008
Berichten: 12
Standaard

Ik heb sinds een iPhone van t-mobile. Ik heb alleen nu een sim van telfort i.c.m een yessim y3g. Nu werkt mijn tel wel ik kan bellen en smsen maar niet internetten.

Na het internetten af te hebben af gezocht ik hem maar ook gejailbreakt. Maar alsnog geen 3g. Heeft iemand enig idee hoe ik het werkend kan krijgen?
  #304  
Oud 11 November 2008, 16:36
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vmk Bekijk bericht
Ik heb sinds een iPhone van t-mobile. Ik heb alleen nu een sim van telfort i.c.m een yessim y3g. Nu werkt mijn tel wel ik kan bellen en smsen maar niet internetten.

Na het internetten af te hebben af gezocht ik hem maar ook gejailbreakt. Maar alsnog geen 3g. Heeft iemand enig idee hoe ik het werkend kan krijgen?
Stomme vraag, maar heb jij wel een mobiel internet abonnement?

Verder heb ik de afgelopen week veel geleerd door schade en schande:
- Ik moet van de vliegtuigmodus afblijven want hierna werkt de 3G verbinding vaak niet meer.
- 3G aan en uitzetten doe ik niet meer met 3rd party tools maar via de optie in het Instellingen scherm. Hierna moet ik wel de iPhone herstarten om deze wijziging door te voeren
- Ik laat alles leeg bij de Mobiel datanetwerk instellingenen (dus APN, gebruikersnaam en wachtwoord zijn allen leeg)
- Als mijn telefoon uit heeft gestaan en ik zet 'm aan in een gebied met slechte KPN 3G ontvangst (in mijn geval omgeving Nijmegen) dan krijg ik 3G en/of GPRS alleen maar aan met de truc van Sander (taal op engels, reset netwerkinstellingen, etc)

De vliegtuigmodus heb ik in het begin wel eens gebruikt bij het plaatsen van de iPhone in een speakersetje en het uitzetten van 3G doe ik om stroom te sparen.

Deze punten werken in mijn geval maar hoeft natuurlijk niet bij iedereen te werken door verschillende simkaartjes, afwijkende karma of andere externe factoren.
  #305  
Oud 11 November 2008, 16:43
vmk vmk is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2008
Berichten: 12
Standaard

Ja ik heb een mobiel internet abbo, ik had hiervoor een HTC touch diamond. en daar werkt mijn internet wel op. Maar op mijn iphone werkt het niet. Ik heb het allemaal geprobeerd. Maar helaas het lukt niet.
  #306  
Oud 11 November 2008, 21:02
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 8
Standaard

same hier, heb van alles geprobeerd maar 3g krijg ik niet meer aan. Werkte voorheen altijd prima met telfort, maar sinds een dikke week krijg ik geen verbinding meer.

Helpdesk zegt the usual, "ondersteunen de iphone niet, bla bla bla". Mooi *****
  #307  
Oud 11 November 2008, 21:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 20
Standaard

twee vraagjes voor vmk en koois808

- zitten julllie buiten de randstad?
- zien jullie in het instellingen menu een optie "Aanbieders" tussen Wi-Fi en Nieuwe gegevens?


Ik zag in mijn aanbiederslijst zowel KPN als KPN (3G) staan. Nadat ik vliegtuigmodus had gebruikt of ik niet in een grote stad ben dan wil mijn aanbiedersoptie opeens wegvallen. Ik heb zo'n vermoeden dat hij dan terugspringt op het KPN netwerk zonder 3G.

In mijn geval heb ik met de truc van Sander, veel aan/uitzetten, vloeken en data-roaming uit en aanzetten wel succes gehad met mijn i-sim.
Op dit moment staat Dataroaming aan en heb ik met eerdergenoemde tips veel plezier op het telfort netwerk: het zou dus wel moeten kunnen. Misschien ligt het aan een verschillend simkaartje...
  #308  
Oud 12 November 2008, 10:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 8
Standaard

- zitten julllie buiten de randstad?
- zien jullie in het instellingen menu een optie "Aanbieders" tussen Wi-Fi en Nieuwe gegevens?

Ja ik zit buiten de randstad, woon in friesland en werk in groningen. Maarrrrrr ik heb wel altijd 3g gehad, tot vorige week...... Heel raar

De optie "aanbieders" heb ik daar niet bij staan.
  #309  
Oud 12 November 2008, 10:05
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 8
Standaard lijst providers

ow ja, en als ik uit de airplane mode kom, en die optie verschijnt heel even dan kan ik daarin alleen de optie "automatisch" selecteren. Best irritant.

Ga zo even proberen om een HTC te lenen van een collega... daar even verbinding maken met 3g en dan zien wat de iphone doet....
  #310  
Oud 12 November 2008, 10:13
vmk vmk is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2008
Berichten: 12
Standaard

Ik woon en studeer in Rotterdam. Verder staat dat knopje aanbieders er alleen bij als hij mij sim niet goed pakt.

Misschien ligt het wel aan mijn yessim y3g. Dank je wel voor je reacties macbofh!
  #311  
Oud 18 November 2008, 08:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 73
Standaard

Ik probeer hier al 2 dagen vanalles, maar hij wil maar geen 3g gaan zoeken lijkt het wel...

Na telkens resetten en opties aan en uit etc, heb ik niet echt het idee dat hij nog van plan is om zelf iets te zoeken ofzo...
  #312  
Oud 18 November 2008, 08:31
vmk vmk is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2008
Berichten: 12
Standaard

Bij mij is hij inmiddels gaan werken. Ik had hem herstelt via iTunes en sindsdien werkt mijn 3g. Maargoed het blijft een vaag verhaal vind ik.
  #313  
Oud 18 November 2008, 08:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 73
Standaard

Hele snelle EDIT:

je MOET de volgende truc uitvoeren, dan komt alles goed!

https://forum.iculture.nl/f14/i...oplossing.html

Dat bestand dus even plaatsen ook al heb je het niet.... En dan 3g en dataroaming aan, internet gegevens alleen APN (internet) en dan flightmode, iphone uit, iphone aan, flightmode uit en dan doet ie het!
  #314  
Oud 18 November 2008, 08:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 73
Standaard

Als je hem via iTunes herstelt heb je dat bestand namelijk WEL, en via die los te downloaden firmwaren Pwnage krijg je dat bestand niet
  #315  
Oud 19 November 2008, 21:59
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Hoi Iphoners,

Ik heb een telfort abbo, in mijn 1G iphone, nu probeer ik al tijden om via Swirly mms te versturen maar krijg iede3re keer "transient failure" terwijl alle instellingen goed staan, ik snap hier niets van, weet iemand wat er aan de hand is ??

Spooky
  #316  
Oud 3 December 2008, 10:04
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 1
Standaard

Beste mensen,

Ik heb ook een tijd zonder gprs van Telfort gezeten.
Dit kwam inderdaad door mijn iphone.

Tja een gekraakte versie kan wel eens voor problemen zorgen.

Ik had in het begin toen ik de iphone kocht een versie met jailbreak en onderandere met Cydia en installer.

Dit werkt prima en ook mijn gprs werkte prima.
De nieuwe upgrade's volgde. Uitgevoerd en het werkte weer.
Bosprefs geinstalleerd!

Totdat ik ook de APPS Store wilde hebben, die heb gewoon via iTunes geupdate.
Alles werkte prima maar mijn gprs opeens niet meer.

ik heb een half jaar zonder gezeten en maar gewacht.

nu versie 2.2 erop via quickpwn met jailbreak en daar heb ik cydia op staan.
Dus ik heb Bosprefs weer geinstalleerd en kom tot de ontdekking dat mijn EDGE uit staat?!!

Ik weet nu waar het probleem ligt, bij mij zelf.

Op het moment dat ik via iTunes update stond mijn EDGE uit!
Na de update geen EDGE meer mogelijk en ook niet meer aan te zetten.

Pas na een update met quickpwn heb ik weer bosprefs erop staan en nu kan ik EDGE weer aan en uit zetten en mijn gprs doet het weer.

Dus tip.
Bij een update zorg dat je je Wi-Fi en EDGE etc. aan hebt staan zodat je deze gewoon weer kunt gebruiken.

Gr. Rob
  #317  
Oud 4 December 2008, 17:54
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard Weer geen GPRS/3G

Vandaag 4 dec weer de hele dag geen GPRS of 3G...

dit is deze maand al de 2e dag vorige maand ook al 3 dagen.

Ik zit er hard aan te denken om telfort in gebreke te stellen en mijn abbo op te gaan zeggen want hier koop je niets voor.

Wat een ellende..
  #318  
Oud 17 December 2008, 22:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Berichten: 1
Angry internet via telfort

Onlangs heb ik contact gehad met Telfort over het niet-werkende internet op mijn iphone. Dit is de reactie van Telfort:

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw e-mail aan Telfort.

Wij vinden het heel vervelend dat u geen gebruik kunt maken van mobiel internet met uw iPhone.

Helaas kunnen wij de data bundel niet meer beindigen zonder inachtneming van de 3 maanden opzeg termijn.
U heeft bij ons de bundel aangevraagd, zonder te onderzoeken of wij de iPhone ondersteunen.
Als u contact had opgenomen, hadden wij u hiervan op de hoogte kunnen stellen.

Omdat het abonnement al sinds 04-12-2008 actief is kunnen wij deze niet meer voor u ontbinden.
U geeft aan gebruik te maken van het recht af te zien van betaling van deze extra dienst zolang de verbinding niet tot stand is gekomen.
Helaas moeten wij u mededelen dat wij om deze reden uw bundel niet kunnen opzeggen.

U bent namelijk wel in staat om met de simkaart verbinding te maken. U kunt gebruik maken van de dienst die u heeft aangevraagd.


Hieronder vindt u een deel van de algemene voorwaarden:

2.10.
Als de Contractant een Overeenkomst op afstand tot het verrichten van diensten met Telfort
sluit of als de Contractant een koop op afstand met Telfort sluit (bijvoorbeeld via de website
van Telfort), heeft Contractant het recht de Overeenkomst te ontbinden binnen zeven dagen
na totstandkoming daarvan dan wel - in geval van koop op afstand - na ontvangst. Dit ontbindingsrecht
bestaat niet als Contractant er mee heeft ingestemd dat Telfort begint met het
leveren van de Diensten.

De rest van deze algemene voorwaarden kunt u nalezen op Telfort





Heeft u nog vragen? Kijk dan op telfort.nl/klantenservice. Hier vindt u eenvoudig en snel antwoord op al uw vragen.

Met vriendelijke groet,
Telfort B.V.

Afdeling Klantenservice Mobiel
  #319  
Oud 6 January 2009, 11:57
» Ik heb geen iPhone  
» Anders
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 1
Standaard

Mijn huidige Telfort abonnement verloopt binnenkort en overweeg deze te verlengen incl. aanschaf van een nieuw toestel met "mobiel internet bundel". Ik zit te twijfelen tussen de HTC Touch HD of the iPhone 3G. Met het onderwerp op dit forum in het achterhoofd krijg ik het vermoeden dat ik met de iPhone problemen ga krijgen met mobiel internet. Kan iemand me informeren?

Bij voorbaat dank!
Marcel - Almere
  #320  
Oud 6 January 2009, 12:08
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marcel1971 Bekijk bericht
Mijn huidige Telfort abonnement verloopt binnenkort en overweeg deze te verlengen incl. aanschaf van een nieuw toestel met "mobiel internet bundel". Ik zit te twijfelen tussen de HTC Touch HD of the iPhone 3G. Met het onderwerp op dit forum in het achterhoofd krijg ik het vermoeden dat ik met de iPhone problemen ga krijgen met mobiel internet. Kan iemand me informeren?

Bij voorbaat dank!
Marcel - Almere
ik heb al vanaf de lancering vd eerste generatie iPhone's gebruik gemaakt van GPRS van Telfort op mn iPhone en nu met de 3G ook geen problemen, helemaal nu met de software unlock werkt het feiloos en zonder problemen. GPRS bereik is altijd aanwezig en 3G bijna altijd! is namelijk gewoon het KPN netwerk en het geleuter van Telfort over dat "ze de iPhone niet ondersteunen" is gewoon bullshit. als mensen geen gebruik kunnen maken van mobiel internet van Telfort met hun iPhone dan ligt dat aan de configuratie/instellingen/unlock-methode die toegepast is maar ik heb echt nog nooit problemen gehad ermee!

gewoon doen dus die verlenging en een iPhone kopen!
__________________
Reageren

Labels
2.0 firmware, edge, gprs, internet, telfort


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen GPRS op Telfort iRtzy KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 4 February 2009 02:32
Deactiveren van gprs Telfort joop007 Archief 1 10 December 2008 20:59
Telfort gprs werkt niet Arne2606 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 27 September 2008 18:37
GPRS Telfort PimVB KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 17 August 2008 09:47
Telfort / Edge / GPRS / 1.1.4 lefrison Archief 1 5 May 2008 23:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.