GPRS Telfort

GPRS Telfort discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Vraagje; Ik heb een iPhone 1.0 en heb een update uitgevoerd van 1.1.4 naar 2.0, Na deze update heb ik geen GPRS meer. Ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 August 2008, 16:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 37
Post GPRS Telfort

Vraagje; Ik heb een iPhone 1.0 en heb een update uitgevoerd van 1.1.4 naar 2.0, Na deze update heb ik geen GPRS meer.
Ik heb op dit forum gezocht en ik heb op Google gekeken, maar kan geen oplossing vinden voor Telfort.
Is hier nog geen fix voor, of heb ik nuttige informatie over het hoofd gezien?

Ik heb gelezen dat bij APN gegevens van Telfort ingevult kunnen worden:
APN: internet; Username: telfort; Password: telfort
Helaas werkt dit niet.

Ik heb WinPWN gebruikt en de custom firmware van Michael

Alvast bedankt voor de reacties.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 August 2008, 17:27
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Check dit eens:
https://forum.iculture.nl/f18/i...-probleem.html
Misschien de volgende keer de ZOEKFUNCTIE GEBRUIKEN!!!!!!!!

Hier kan een slotje op.
  #3  
Oud 3 August 2008, 18:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 37
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paz Bekijk bericht
Check dit eens:
https://forum.iculture.nl/f18/i...-probleem.html
Misschien de volgende keer de ZOEKFUNCTIE GEBRUIKEN!!!!!!!!

Hier kan een slotje op.
Sorry, maar ik ben geen dummy. Ik heb wel degelijk gezocht, maar had niks bruikbaars gevonden.
Wellicht dat ik er per ongeluk over heen heb gelezen, toch bedankt voor het advies
  #4  
Oud 17 August 2008, 08:47
bvdhoek's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Driebergen
Berichten: 28
Stuur een bericht via Skype™ naar bvdhoek
Standaard

wel vreemd,ik heb via ziphone gejailbraked en gprs Telfort werk maar...valt vaak gewoon uit.telfort gebeld(0,30 pm) en het bleek een technisch netwerk probleem wat na 10 dagen was opgelost ,gr.Bernadette
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telfort GPRS Probleem tossewaarde KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 345 26 May 2010 13:54
Geen GPRS op Telfort iRtzy KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 4 February 2009 01:32
Deactiveren van gprs Telfort joop007 Archief 1 10 December 2008 19:59
Telfort gprs werkt niet Arne2606 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 27 September 2008 17:37
Telfort / Edge / GPRS / 1.1.4 lefrison Archief 1 5 May 2008 22:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:08.