3g met kpn?

3g met kpn? discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb nu een iphone 1.0 maar ik krijg binnenkort een iphone 3g uit Amerika. zit de 3g er dan ook op? ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 August 2008, 18:32
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 57
Standaard 3g met kpn?

Hallo,

ik heb nu een iphone 1.0 maar ik krijg binnenkort een iphone 3g uit Amerika.

zit de 3g er dan ook op? ik heb kpn met 275 belminuten voor 30 euro. of werkt 3g alleen met t-mobile?

Gr Daan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 August 2008, 18:45
iGregor's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Locatie: Zutphen
Berichten: 132
Stuur een bericht via MSN naar iGregor
Standaard

3G werk ook bij KPN, maar dat moet je waarschijnlijk wel eerst activeren.
Vergeet niet dat je de iphone WEL moet unlocken!
  #3  
Oud 13 August 2008, 18:47
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gregor Bekijk bericht
3G werk ook bij KPN, maar dat moet je waarschijnlijk wel eerst activeren.
Vergeet niet dat je de iphone WEL moet unlocken!
oke dan weet ik dat moet je zeker wel bijbetalen he?

ja ik weet dat ik hem moet unlocken, maar ik wacht op de software matige unlock
  #4  
Oud 14 August 2008, 11:25
iGregor's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Locatie: Zutphen
Berichten: 132
Stuur een bericht via MSN naar iGregor
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daanhockeyc1 Bekijk bericht
oke dan weet ik dat moet je zeker wel bijbetalen he?

ja ik weet dat ik hem moet unlocken, maar ik wacht op de software matige unlock
Je moet bijbetalen voor 3G waarschijnlijk.
Maar wacht je op de T Mobile unlock of op de Pwnagetool?
  #5  
Oud 14 August 2008, 12:37
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Volgens mij is 3G gewoon UMTS dus doet dit het gewoon op het netwerk van KPN dus bij betalen hoeft niet.
KPN en Vodafone hebben de beste UMTS dekking in Nederland.
  #6  
Oud 14 August 2008, 13:59
iGregor's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Locatie: Zutphen
Berichten: 132
Stuur een bericht via MSN naar iGregor
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door midon Bekijk bericht
Volgens mij is 3G gewoon UMTS dus doet dit het gewoon op het netwerk van KPN dus bij betalen hoeft niet.
KPN en Vodafone hebben de beste UMTS dekking in Nederland.
3G is inderdaad UMTS/HSDPA
KPN is niet de beste uit mijn ervaringen, vodafone is de beste qua dekking volgens mij, dan T Mobile, en dan pas KPN.
  #7  
Oud 14 August 2008, 17:21
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard

Ik hoop dat er spoedig een unlock methode beschikbaar is voor een KPN simkaart.
Ik kan niet wachten.
  #8  
Oud 14 August 2008, 19:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gregor Bekijk bericht
3G is inderdaad UMTS/HSDPA
KPN is niet de beste uit mijn ervaringen, vodafone is de beste qua dekking volgens mij, dan T Mobile, en dan pas KPN.
Don't think so, KPN - VodaFone hebben een nagenoeg gelijke dekking qua GPRS en UMTS en voor HSDPA (3.5G) kun je beter bij KPN zijn (dit is mijn ervaring zelf en van vele anderen in mijn omgeving).
  #9  
Oud 21 August 2008, 15:46
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 6
Standaard

Heb ook KPN, met speedtest haal ik 101 kb/seconde, als ik m n 3g boost aanzet.
Vraag me af? is dat nou echt zo snel??
  #10  
Oud 1 September 2008, 00:40
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 40
Standaard

3g op mijn sony ericsson (sorry mijn iphone is kapot) gaat als een speer met kpn. Ik heb een hi eindeloos pakket voor 10 euro...
  #11  
Oud 1 September 2008, 11:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Locatie: Voor jou een vraag voor mij een weet
Berichten: 32
Standaard

KPN heeft op dit moment beste dekking met UMTS (3G) Tmobile heeft juist slechte dekking mensen klagen niet voor niks heeft niks met toestel te maken maar aan netwerk stop je kpn kaart erin en hoppa 3G overal.
  #12  
Oud 10 September 2008, 23:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 39
Standaard

Totaal geen spijt dat ik niet ben overgestapt naar
T(eringwateenslechtbereikhebik)-mobile, werkt als een zonnetje iPhone icm met KPN.
  #13  
Oud 14 September 2008, 01:03
Rudy H's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar Rudy H
Standaard

Heb ook veel betere ervaringen met de dekking van KPN t.o.v. Vodafone...maar als je het vergelijkt met T-Mobile steken ze er allebei met kop en schouders bovenuit..wat een ellende zeg!
  #14  
Oud 20 September 2008, 09:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 71
Standaard

De mobiele internetsnelheid bij kpn ligt nog een stuk lager,als dat bij vodafone.
Heb gisteravond een hele tijd een medewerker van kpn aan de foon gehad,die heeft dat voor me uitgezocht,en hij wist me uiteindelijk te vertellen dat hij niet kon zeggen wanneer ze aan de snelheid gingen werken...

Als ik de instelling 3G op aan zet,is m'n verbinding helemaal weg (geen service)...

Over 3 mnd beeinigd m'n abbo,en ik zal voor de snelheid naar vodafone willen''Super sim only'',maar het enige nadeel is dat jeje huidige tel nr niet mee kan nemen...
  #15  
Oud 26 September 2008, 17:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmaccie Bekijk bericht
...

Over 3 mnd beeinigd m'n abbo,en ik zal voor de snelheid naar vodafone willen''Super sim only'',maar het enige nadeel is dat jeje huidige tel nr niet mee kan nemen...
Volgens mij mag je altijd je telefoonnummer meenemen en mag Vodafone dat niet uitsluiten (en ze mogen er maximaal 10 euro voor vragen). Als ze moeilijk doen zou je voor een maand een prepay kaart kunnen nemen, dan mag je je nummer wel meenemen, en dan verhuzen naar het super sim only abonnement, dan mag je ook je nummer meenemen (verhuizing binnen 1 provider).

Ik zou eens bellen met Consuwijzer ( 088 - 0707070 ), die kunnen je precies vertellen wat de regels zijn. Maar eigenlijk zou ik eens aan Vodafone vragen hoe het echt zit, want ze vermelden nergens op de site dat je geen nummers mee mag nemen.

Pas wel op met het super sim only abonnement, dat mag je eigenlijk maar in 1 telefoon gebruiken, als Vodafone meer dan 2 IMEI nummers ziet bij je sim binnen twee maanden maken ze er een normaal abonnement van. Bovendien verandert het abonnement sowieso na twee jaar in een gewoon abonnement.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
GPRS met geen mogelijkheid uit te zetten met KPN pspoiled Archief 5 15 February 2009 23:58
KPN er vandoor met iPhone contract? Apple heeft KPN iPhone's! Martijn Snels Archief 52 25 March 2008 00:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:08.