Iphone3g Geen 3g verbinding TELFORT

Iphone3g Geen 3g verbinding TELFORT discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door JJapie Het is een algemene storing bij Telfort.. Wordt aan gewerkt vlgs de klantenservice (is niet iPhone-only dus). Overigens heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 18 September 2008, 11:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Locatie: IJsselstein
Berichten: 15
Standaard Welke instellingen bij APN

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JJapie Bekijk bericht
Het is een algemene storing bij Telfort.. Wordt aan gewerkt vlgs de klantenservice (is niet iPhone-only dus).
Overigens heb ik gewoon GPRS en 3G icoontjes in beeld roha1962. Het heeft bij mij altijd gewerkt
Ben blij voor je dat je de icoontjes ziet.... Welke instellingen heb je overigens bij APN staan, is wat mij betreft ook nog erg veel verwarring over... Alvast bedankt voor je reactie.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #22  
Oud 18 September 2008, 11:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 18
Standaard

APN: internet
gebruikersnaam en wachtwoord gewoon leeglaten.
  #23  
Oud 18 September 2008, 11:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Locatie: IJsselstein
Berichten: 15
Standaard Geen verbindingsnaam hoeven opgeven?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JJapie Bekijk bericht
APN: internet
gebruikersnaam en wachtwoord gewoon leeglaten.
Dank voor je reactie. Gisteren met HD van Telfort hadden ze het ook nog over een verbindingsnaam heb jij die ook moet opgeven? (Zou telfort spot moeten zijn, maar zie geen mogelijkheid dit ergens op te geven....)
  #24  
Oud 18 September 2008, 12:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 18
Standaard

Nee, verbindingsnaam hoef (en kan) je nergens op te geven. Sowieso zou de naam die je aan een verbindingsprofiel geeft niks uit moeten maken, en dat doet het ook niet. De zieltjes van de Telfort KS zijn wat simpel en volgen de instructies op het scherm zonder precies te weten waarover ze praten.
  #25  
Oud 18 September 2008, 12:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 18
Standaard

Overigens werkt mobiel internet hier weer
  #26  
Oud 18 September 2008, 13:21
drc drc is offline
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 15
Standaard

hmmm. hier in amsterdam nog niet.
  #27  
Oud 19 November 2008, 13:34
nikki_ttb's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

Donders! Bij mij werkt het internet wel, maar het gaat wel echt beretraag.
Iemand al een manier gevonden om 3G werkend te krijgen? Werk op dit moment met een YES-SIM (Y3G), maar heb ook een GEVEY (3G) liggen!
__________________
Friends Family Forever
  #28  
Oud 12 December 2008, 11:02
nikki_ttb's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

Meer mensen last van geen verbinding met Telfort, of betekent dit dat ik voor de 3e keer binnen een week kan gaan herstellen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G verbinding instellingen Telfort Sstokhof KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 14 August 2010 01:27
Verbinding Telfort hapert bluejay KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 17 July 2010 19:46
Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. Dychmann KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 29 December 2009 21:02
[Telfort+Iphone3G] Lange smsjes worden niet ontvangen bartcrum KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 10 March 2009 10:59
Altijd verbinding met 3G/GPRS i.c.m Telfort? cdemuinck KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 19 December 2008 09:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:22.