Hoge rekening KPN

Hoge rekening KPN discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik weet dat er al een topic is die gaat over hoge telefoonrekeningen, echter daar zag ik mijn vraag niet beantwoord. Vandaag kreeg ik een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 September 2008, 01:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2008
Berichten: 10
Unhappy Hoge rekening KPN

Ik weet dat er al een topic is die gaat over hoge telefoonrekeningen, echter daar zag ik mijn vraag niet beantwoord.
Vandaag kreeg ik een rekening gepresenteerd α E125,- waarvan het overgrote deel tgv internet was.
Vervelend aangezien ik volgens mij alleen gebruik heb gemaakt van internet via mijn netwerk thuis.
Bij check blijkt dat ik 659Kb verstuurd heb en 1,6 Mb ontvangen. Kan iemand mij vertellen of dit idd gelijk staat aan 70 euro? En hoe kan iik ervoor zorgen dat deze kosten mij niet weer overkomen?
Ik zag al eerder mensen praten over EDGE...(weet niet wat het is en hoe ik het aan/uit zet)

Thnx aan degene die de tijd/ moeite wil nemen om dit aan mij uit te leggen.

Ciao, J078
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 September 2008, 17:55
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Lijkt me een beetje sterk dat je voor 1,6 Mb zoveel betaald. Edge: https://forum.iculture.nl/f59/i...1452-edge.html

En je kan het uitschakelen met bosspreffs wat in Cydia/Installer staat, maar dit had je ook allemaal zelf uit kunnen zoeken door de zoekfunctie te gebruiken, dus gebruik de volgende keer AUB de zoekfunctie
  #3  
Oud 2 September 2008, 18:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2008
Berichten: 10
Standaard

ja sorry, heb dit vanmiddag gedaan en idd wat antwoorden gevonden. Was gisteren echter zo verbaasd door mn hoge rekening dat ik de vraag direct kwijt moest. Toch thnx voor je reactie.
  #4  
Oud 2 September 2008, 18:07
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

staat op je factuur ook echt dat dataverbruik (659Kb verstuurd, 1,6 Mb ontvangen)?

Want dat kan NOOIT en te nimmer zo duur zijn zie tarieven(http://www.kpn.com/mobiele-telefonie...l-tarieven.htm)

Om Edge uit te schakelen, kun je het best BossPrefs installeren (via Cydia of installer beschikbaar)

Laatst gewijzigd door cypher21; 2 September 2008 om 18:10.
  #5  
Oud 2 September 2008, 18:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2008
Berichten: 10
Standaard

op mn rekening staat 2,769 MB volume voor Imode 1322x gebruikt en bij internet 4,154 MB en 2057x gebruikt...
Iphone geeft aan dat er 659 KB verstuurd is en 1,6 MB ontvangen....
Rara...
Ik heb gebeld met Hi en mij is verteld dat ik een brief kan schrijven aan klantenreacties, ik hoop dat ze akkoord gaan met een afsluiting met terugwerkende kracht van onbeperkt internet... (vast niet)
Overigens heb ik nog geluk gehad gelooof ik met kosten van rond de 50E...
BossPrefs doe ik gelijk als ik thuiskom
  #6  
Oud 2 September 2008, 18:18
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

tsja, die verschillen zijn niet groot, maar dan nog zijn het belachelijke kosten voor 2,5mB up en 4mB down.

Slaat echt totaal nergens op, maarja, je hebt iig wat geleerd, en het zijn gelukkig geen kosten van 3 cijfers of meer
  #7  
Oud 11 March 2009, 20:48
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Berichten: 13
Send a message via twitter to bblauw
Standaard

ik heb ook een probleem met de kpn rekeningen.. heb in sept/okt/nov rekeningen gehad van 1200, 1500 en 175 euro. Heb een officiele iphone, weliswaar lockvrij uit italie maar met een kpnkaart... Het lijkt wel alsof de internetverbinding constant open blijft staan waardoor de rekening zo hoog wordt... iemand een idee? Mijn instellingen staan goed volgens mij.. help dus!!!!

grt
Bart
  #8  
Oud 11 March 2009, 21:08
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bblauw Bekijk bericht
ik heb ook een probleem met de kpn rekeningen.. heb in sept/okt/nov rekeningen gehad van 1200, 1500 en 175 euro. Heb een officiele iphone, weliswaar lockvrij uit italie maar met een kpnkaart... Het lijkt wel alsof de internetverbinding constant open blijft staan waardoor de rekening zo hoog wordt... iemand een idee? Mijn instellingen staan goed volgens mij.. help dus!!!!

grt
Bart
Ben nu wel geen nederlander maar ik heb dat voorgehad met proximus in belgie en toen ik een htc tytn 2 had en wat was bij mij het probleem;mijn internet liep gewoon verder(op tijd zeg maar) en daardoor liep mijn rekening ook zo op doordat ik zelf het internet niet afbrak.
Je moet er altijd voor zorgen je internet afsluit anders heb je het aan je rekker.
  #9  
Oud 11 March 2009, 21:32
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Berichten: 13
Send a message via twitter to bblauw
Standaard

volgens mij sluit ik internet ook af.. maar begin daar wel aan te twijfelen.. hoe sluit jij internet af op de iphone?
  #10  
Oud 11 March 2009, 21:46
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Een internet abbonement nemen bij je provider...
  #11  
Oud 11 March 2009, 21:47
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Berichten: 13
Send a message via twitter to bblauw
Standaard

kan je ook alleen een internet abonnement afsluiten, zonder bellen?
  #12  
Oud 11 March 2009, 21:55
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Denk het niet, tenminste bij T-Mobile niet.
  #13  
Oud 13 March 2009, 01:12
him him is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bblauw Bekijk bericht
kan je ook alleen een internet abonnement afsluiten, zonder bellen?

Vodafone prepaid nemen met internet blox a 9.50 per maand.
Als je verder niet belt heb je voor 9.50 internet
  #14  
Oud 14 March 2009, 01:25
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bblauw Bekijk bericht
volgens mij sluit ik internet ook af.. maar begin daar wel aan te twijfelen.. hoe sluit jij internet af op de iphone?
Ik heb wel EDGE en bij dat weet ik je helemaal niets moet afsluiten .Heel makkelijk,je moet naar niets kijken.
Met 3g(umts) heb ik het nog niet uitgetest omdat ik het niet heb nu.
Edge is verbruik je alleen maar als je een site ingeeft en dan ernaartoe gaat,dan ben je data kwijt,meer niet.


Ik heb toch gemerkt dienen t-mobile in nederland toch niet je datte is.
  #15  
Oud 14 March 2009, 04:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 184
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bblauw Bekijk bericht
ik heb ook een probleem met de kpn rekeningen.. heb in sept/okt/nov rekeningen gehad van 1200, 1500 en 175 euro. Heb een officiele iphone, weliswaar lockvrij uit italie maar met een kpnkaart... Het lijkt wel alsof de internetverbinding constant open blijft staan waardoor de rekening zo hoog wordt... iemand een idee? Mijn instellingen staan goed volgens mij.. help dus!!!!

grt
Bart
rekening van 1200 euro en 1500 euro wat heb je nou ermee gedaan joh ik had die telefoon dan gelijk tegen de muur gegooid
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoge internet rekening? Mickeymii Wi-Fi 6 21 April 2010 12:10
Hoge telefoon rekening of niet?:O jooordiii Archief 4 26 November 2009 20:52
Te hoge Itunes rekening Sinan iPhone Apps 7 28 August 2009 10:50
hoge telefoon rekening! yuur T-Mobile 8 17 January 2009 03:02
KPN/Hi rekening internet Missbaksel KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 11 10 September 2008 18:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:20.