3G instellingen kpn HI

3G instellingen kpn HI discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door erikroeier had ik maar het probleem dat het niet werkte! doe er alles aan om dat bolletje/cirkeltje weg te krijgen. heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 May 2009, 00:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikroeier Bekijk bericht
had ik maar het probleem dat het niet werkte! doe er alles aan om dat bolletje/cirkeltje weg te krijgen. heb ook hi,
3g staat uit
dataroaming staat uit
via bossprefs EDGE uitgezet
maar het bolletje blijft er staan..... weet iemand een oplossing?
Dat bolletje blijft altijd staan.....

Ookal is EDGE uit.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 5 May 2009, 00:38
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 176
Standaard

Sorry, waarschijnlijk was het dus een domme vraag maar had geen zin in een hoge rekening... Bedankt voor het antwoord!
  #23  
Oud 5 May 2009, 10:54
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door northernstar Bekijk bericht
Inmmiddels werkt gprs wel, met versie V64i
Ik heb deze versie,maar krijg geen toegang tot internet.heb hi abbo
  #24  
Oud 6 May 2009, 10:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 85
Standaard

Ik heb de iPhone 3G 16GB net unlocked en met BossPrefs.

Als ik de Wi-Fi uitzet en 3G aanzet, krijg ik geen 3G logo, maar een rondje.
Weet iemand of ik nu alsnog 3G gebruik? Zo niet, hoe kan ik de 3G wel werkende krijgen?
  #25  
Oud 4 June 2009, 16:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Berichten: 8
Standaard

Soortgelijk geval hier.
Voorheen Vodafone, was niet altijd stabiel(soms onbereikbaar) maar allez. Overgegaan op KPN Hi; drama!!
Met 3G aan voortdurend zoeken, zoals stuiter beschrijft, bovendien springt hij regelmatig in airport mode(dus niet te bereiken!) als 3G uitgeschakeld staat wel gprs en stabiel maarja dan had ik genoeg aan 1.o

iemand??
  #26  
Oud 4 June 2009, 17:52
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door donny88 Bekijk bericht
Ik heb de iPhone 3G 16GB net unlocked en met BossPrefs.

Als ik de Wi-Fi uitzet en 3G aanzet, krijg ik geen 3G logo, maar een rondje.
Weet iemand of ik nu alsnog 3G gebruik? Zo niet, hoe kan ik de 3G wel werkende krijgen?
<Als 3G aanstaat en je houdt toch een rondje, staat waarschijnlijk je EDGE niet aan. Hier is een toggle voor voor in SBSettings of bossprefs of bosstools. EDGE en 3G moeten allebei aanstaan voor 3G.
  #27  
Oud 27 June 2009, 11:49
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2009
Berichten: 15
Standaard

Ik heb een iPhone 3G 16gb met 3.0 firmware, unlocked met ultrasn0w dus geen rebelsim oid. Maar ook ik krijg 3G niet lekker werkend met Hi, het bolletje staat er van GPRS en dat werkt ook, maar niet al te snel natuurlijk. Qua instellingen heb ik al vanalles geprobeerd, maar nu heeft BossPrefs in mij settings-netwerk-mobiel datanetwerk dat menu weggehaald waar ik mijn APN etc. kon invullen.. :s

Iemand tips? Ik wil 3G!
  #28  
Oud 27 June 2009, 12:45
quagmire's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 23
Standaard

voor zover ik weet kan je 3G alleen gebruiken als je een unlock via t-mobile laat uitvoeren. Ik heb dat gedaan en mijn 3G werkt (logischerwijs) perfect. Kijk anders even op de site van dev team
  #29  
Oud 27 June 2009, 12:47
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

nee want bij mij werkte t ook al met yellowsn0w. Trouwens nu ook met Ultrasn0w.
  #30  
Oud 29 June 2009, 13:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Berichten: 8
Standaard

ik wordt er zo moe van niemand die me kan helpen zal ik dan echt de enige zijn?
ik wil zo graag 3G snelheid!

iemand?
  #31  
Oud 5 August 2009, 22:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Numansdorp
Berichten: 4
Standaard

Hier de uitleg van Hi zelf

Hi - Apple - iPhone - Instellingen en gebruik van internet, mms, e-mail, video, Bluetooth, roaming

Snelheid is niet super, maja we hebben voorlopig iets!
  #32  
Oud 9 November 2009, 18:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 8
Standaard Problemen met KPN 3G

Hallo mede iPhone liefhebbers!

Ik ben sinds een paar maanden de trotse eigenaresse van een witte 3G 16GB simlockvrij. Had eerst Telfort en alles werkte prima. Nu nummer geporteerd naar KPN (bedrijfsbundel). Partner heeft een Nokia (sorry, maar hij gaat binnenkort over naar een iPhone ) en daar werkt alles naar behoren. Echter, ik kan geen 3G verbinding krijgen. Heb al gebeld met de klantenservice en bij APN 'portalmmm.nl' ingesteld. Maar dus zonder resultaat. KPN ondersteunt verder niks, omdat ze geen iPhone verkopen.

Heb ook al hier op het forum gezocht, maar ik kon niemand vinden met eenzelfde probleem. Kan iemand mij wellicht uit de brand helpen?

Groet!
  #33  
Oud 9 November 2009, 18:16
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Arrow

// Discussie samengevoegd.

Dit topic al bekeken eladage?
  #34  
Oud 9 November 2009, 18:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 8
Standaard

Yep, maar ik heb geen HI (heb bedrijfsbundel) en alles al geprobeerd wat hier geopperd is
  #35  
Oud 9 November 2009, 18:36
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eladage Bekijk bericht
Yep, maar ik heb geen HI (heb bedrijfsbundel) en alles al geprobeerd wat hier geopperd is
Dus je hebt het volgende al geprobeerd:

APN: Internet
User: KPN
Password: KPN

en anders even proberen alleen bij APN Internet in te vullen (en dan niks invullen bij user en pass)

Nog een oplossing kan zijn even 'Surf aan' te smsen 1266. Vervolgens zou je een sms moeten krijgen met de instellingen. Vervolgens moet je als het goed is weer 'Surf uit' smsen naar 1266.
  #36  
Oud 9 November 2009, 18:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 8
Standaard

Ik had het net met

Internet
KPN
gprs

gebprobeerd, zoals eerder in dit topic gezegd. Nu net nog met

Internet
KPN
KPN

en alleen Internet

Maar helaas. De selfservice 1266 had ik ook al geprobeerd.

Heb ook gebeld met de klantenservice om te checken of het abonnement wel goed staat (dus mt data).

ik snap er werkelijk niks van
  #37  
Oud 9 November 2009, 18:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 8
Standaard

't vreemde is wel dat ik helemaal geen internet heb...dus niet alleen geen 3G, maar ook geen gprs.

Wi-Fi werkt trouwens wel.
  #38  
Oud 9 November 2009, 18:49
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Als ik het goed begrijp, krijg je dus geen sms nadat je 'Surf aan' smst naar 1266? Wellicht ook eventjes wachten, misschien duurt het wel langer voordat de sms aankomt?
  #39  
Oud 9 November 2009, 18:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 8
Standaard

Nee, ik krijg een sms terug met 'Uw aanvraag voor surf aan is helaas niet mogelijk. Bel voor vragen naar 1200'.

En dan ben ik dus rond, want daar zeggen ze dat a) mijn abo goed staat, dus met data en b) zij verder geen ondersteuning leveren, want iPhone.

Pffff aaarrrgghhhh
Ik heb voor de derde keer de klantenservice gesproken en nog een keer gevraagd om de instellingen van mijn abo nog eens door te lopen en ein-de-lijk iemand aan de lijn die even doorzocht.....bleek inderdaad dat internet uberhaupt niet was opgenomen in de bundel....stelletje floeperds! En ik (wij dus) allemaal maar zoeken....

In ieder geval superbedankt voor de snelle reacties!!

En ik ben wel blij dat ik de club hier heb ontdekt. Heb er al wat nuttige en leuke tips gezien. Nu hoop ik later nog wat bij te kunnen dragen en iemand anders verder te helpen ;-)

Laatst gewijzigd door Michel15; 9 November 2009 om 20:34. Reden: edit knop gebruiken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet instellingen KPN iYorick KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 19 20 March 2011 11:24
hi/kpn-instellingen internet Mad Hankey KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 11 January 2011 09:43
Instellingen Iphone KPN lloydfasting KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 12 7 January 2011 14:49
MMS instellingen KPN Mobiel Poitrrr KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 17 December 2010 20:23
Ik heb KPN Hi simonly de instellingen van KPN mobiel werken niet geen gprs... Spikez KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 15 February 2010 22:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:58.