3G instellingen kpn HI

3G instellingen kpn HI discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hooiii, weet iemand de instellingen voor 3G voor kpn hi abbo? ik moet ze handmatig invoeren omdat het automatisch via sms niet werkt. Hi wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 6 November 2008, 19:31
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard 3G instellingen kpn HI

Hooiii,
weet iemand de instellingen voor 3G voor kpn hi abbo?
ik moet ze handmatig invoeren omdat het automatisch via sms niet werkt.
Hi wil me niet helpen
En op WAP GPRS MMS instellingen voor je mobiele telefoon geeft alleen aan dat je bij apn: internet in moet vullen.....

als ik dan naar internet ga en bijvoorbeeld Google intik, krijg ik de volgende melding:
pagina openen niet mogelijk
safari kan de pagina niet openen,
omdat er geen internetverbinding actief is.

3G heb ik wel omgeswitch bij instellingen, algemeen, netwerk.
bovenin krijg ik geen icoontje van 3g te zien.
EDGE krijg ik ook nie werkend, mja dat zou tzelfde probleem zijn neem ik aan.

weet iemand wat ik moet doen???

Laatst gewijzigd door Shorty007; 6 November 2008 om 20:04.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 November 2008, 19:55
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

KPN
- APN: internet
- Username: KPN
- Password: gprs

Deze misschien? Ik weet niet of de internet instellingen van HI hetzelfde zijn als van KPN.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 6 November 2008, 20:00
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
KPN
- APN: internet
- Username: KPN
- Password: gprs

Deze misschien? Ik weet niet of de internet instellingen van HI hetzelfde zijn als van KPN.

nee werkt ook niet :s
  #4  
Oud 7 November 2008, 17:25
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

is er nou echt helemaal niemand die hier een oplossing voor heeft??
lijkt me toch sterk dat ik de enige met een hi abbo en een iphone 3g ben.
  #5  
Oud 7 November 2008, 17:58
» iPhone DE 16GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 September 2008
Berichten: 14
Standaard

nieuwe sim kaartje bij kpn shop halen, 3g werkt niet met oude sim kaartje.
de bovenstaande instelling is correct. hierna werkt je 3g perfect
  #6  
Oud 7 November 2008, 18:14
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

nee ik heb nieuwe simkaart...
drie weken terug juist gekregen voor de umts 3G enso.

zou t kunnen komen omdat ik een hardware unlock heb?
dus 2de simkaartje erbij....
  #7  
Oud 8 November 2008, 17:26
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

hmmmm heb net opnieuw met HI klantenservice gebeld, hun zeiden dat alles goed stond en bla bla....
ik hang op, probeer nog eens op internet te gaan en me 3G aan te zetten en nu werkt het ineens gewoon.
denk dat ze dus nu net pas geactiveerd hebben, nja ben iig blij dat het nu werkt.

mijn instellingen:
schakel 3G in
schakel dataroaming in
nu komt er een 3G icoontje bovenin te staan, int blauw (of er verschijnt een blauw rondje, dan verbind die met gprs)
en t werkt.

ik heb bij apn, username en ww niks ingevuld.

Laatst gewijzigd door Shorty007; 8 November 2008 om 18:41.
  #8  
Oud 9 November 2008, 23:10
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: twello
Berichten: 48
Stuur een bericht via Instant Messenger naar nicowinterman Stuur een bericht via MSN naar nicowinterman
Standaard

ja waarschijnlijk ligt het aan je unlocksim
  #9  
Oud 10 November 2008, 12:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik heb er ook niks ingevuld staan. Werkt als een trein.
  #10  
Oud 10 November 2008, 13:41
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ik heb alleen wel vaak gprs ipv 3G hoor (rondje dus)
das wel beetje gaar, mja beter dan niets
  #11  
Oud 22 March 2009, 02:03
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Locatie: Zuid Holland
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
is er nou echt helemaal niemand die hier een oplossing voor heeft??
lijkt me toch sterk dat ik de enige met een hi abbo en een iphone 3g ben.
Ik had wat ingevuld maar zag dat het om HI ging....

Laatst gewijzigd door eapoe; 22 March 2009 om 02:06.
  #12  
Oud 22 March 2009, 02:05
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Locatie: Zuid Holland
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
hmmmm heb net opnieuw met HI klantenservice gebeld, hun zeiden dat alles goed stond en bla bla....
ik hang op, probeer nog eens op internet te gaan en me 3G aan te zetten en nu werkt het ineens gewoon.
denk dat ze dus nu net pas geactiveerd hebben, nja ben iig blij dat het nu werkt.

mijn instellingen:
schakel 3G in
schakel dataroaming in
nu komt er een 3G icoontje bovenin te staan, int blauw (of er verschijnt een blauw rondje, dan verbind die met gprs)
en t werkt.

ik heb bij apn, username en ww niks ingevuld.
KPN ondersteunt nog geen iphone omdat ze deze niet verkopen. Maar na lang soepbatten kreeg ik devolgende instelling .... let wel dat ik mijn iphone simlockvrijgemaakt heb via T-Mobile (60 euries). Je moet ook geen oude simkaart gebruiken.

settings - general - network - Cellular Data Network -

zet APN op portalmmm.nl
Voer bij USERNAME en Password niets in

Apparaat opnieuw opstarten ..... bij mij succes..............
  #13  
Oud 28 March 2009, 15:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Berichten: 6
Standaard KPN simkaart uit 2000

ik heb een KPN simkaart uit 2000. Is dat te oud ? Heb een 3G uit Belgie met KPN prepaid.
Bedankt alvast voor een reactie.
  #14  
Oud 8 April 2009, 22:14
quagmire's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 23
Standaard

gebruiken jullie ook allemaal een rebelsim o.i.d.? Ik heb dus wel een rebelsim en kan daarom mijn 3G niet inschakelen. Ik neem aan dat ik dan ook niet op internet kan?
  #15  
Oud 13 April 2009, 19:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door quagmire Bekijk bericht
gebruiken jullie ook allemaal een rebelsim o.i.d.? Ik heb dus wel een rebelsim en kan daarom mijn 3G niet inschakelen. Ik neem aan dat ik dan ook niet op internet kan?
Uiteraard kan je wel op internet, maar niet op 3G als je bereikbaar wilt blijven.
Internet doet het gewoon als je dataroaming aan hebt staan, je ziet dan als het goed is een bolletje bovenin naast je provider.
  #16  
Oud 14 April 2009, 22:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 89
Standaard hi

Werkt echt niet met Hi. Heb met de rebelsim prima bereik; nog nooit weggevallen, kan op Wi-Fi, smssen gaat prima, maar internet: ho maar
  #17  
Oud 21 April 2009, 09:43
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marnix. Bekijk bericht
Uiteraard kan je wel op internet, maar niet op 3G als je bereikbaar wilt blijven.
Internet doet het gewoon als je dataroaming aan hebt staan, je ziet dan als het goed is een bolletje bovenin naast je provider.
Kan het misschien zijn dat wanneer de 3G is ingeschakeld en de telefoon ook daadwerkelijk het 3G netwerk pakt, hij deze minuten van het gewone abbonement aftrekt en niet van het eindeloos online pakket? Ik heb namelijk gisteren nog gecheckt wat mijn saldo was, sindsdien heb ik niet meer gebeld, maar toen ik vanmorgen opnieuw mijn saldo checkte was hier 2 euro vanaf geschreven.
  #18  
Oud 21 April 2009, 13:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door northernstar Bekijk bericht
Werkt echt niet met Hi. Heb met de rebelsim prima bereik; nog nooit weggevallen, kan op Wi-Fi, smssen gaat prima, maar internet: ho maar
Inmmiddels werkt gprs wel, met versie V64i
  #19  
Oud 21 April 2009, 15:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 60
Standaard

Heb net de Programmer binnen, dadelijk kijken of het werkt. Hoop het!
  #20  
Oud 4 May 2009, 21:45
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 176
Standaard

had ik maar het probleem dat het niet werkte! doe er alles aan om dat bolletje/cirkeltje weg te krijgen. heb ook hi,
3g staat uit
dataroaming staat uit
via bossprefs EDGE uitgezet
maar het bolletje blijft er staan..... weet iemand een oplossing?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet instellingen KPN iYorick KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 19 20 March 2011 10:24
hi/kpn-instellingen internet Mad Hankey KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 11 January 2011 08:43
Instellingen Iphone KPN lloydfasting KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 12 7 January 2011 13:49
MMS instellingen KPN Mobiel Poitrrr KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 17 December 2010 19:23
Ik heb KPN Hi simonly de instellingen van KPN mobiel werken niet geen gprs... Spikez KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 15 February 2010 21:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:34.