Iphone 3G i.c.m. Telfort

Iphone 3G i.c.m. Telfort discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Heb een hagelnieuwe Iphone 3G uit de states. Ik heb een Telfort abo en het probleem is dat de internetverbinding niet werkt! Er wordt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 November 2008, 14:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 2
Standaard Iphone 3G i.c.m. Telfort

Hoi,

Heb een hagelnieuwe Iphone 3G uit de states.
Ik heb een Telfort abo en het probleem is dat de internetverbinding niet werkt!

Er wordt een Gevey Turbosim gebruikt en de telefoon is gejailbreaked.
Graag hoor ik of mensen hier ervaring mee hebben en het wel werkend hebben gekregen.

Groet,

Check
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 November 2008, 12:40
nikki_ttb's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

Je had ook de zoekfunctie kunnen gebruiken, ik kan zo 2 andere draadjes aanwijzen waarin jouw probleem wordt besproken.

https://forum.iculture.nl/f18/i...rvaringen.html

https://forum.iculture.nl/f18/i...ernet-kpn.html

Om verder hier maar even in te gaan op je vraag: internet zal het moeten doen met je GEVEY sim. ik werk zelf ook met GEVEY, en heb geen problemen. Bekijk je instellingen opnieuw, staat alles goed?

Instellingen > Algemeen > Netwerk > DATAROAMING aan?

Is je iPhone gejailbreakt, en draai je BossPreffs, bekijk daar dan ook even je instellingen. Staat daar EDGE aan? In principe spelen BossPrefs en je instellingen op elkaar in, maar bekijk het toch voor de zekerheid.

Mocht het dan nog niet werken, dan zal je de instellingen kunnen veranderen van je APN naar jouw provider.
Veel succes!
__________________
Friends Family Forever

Laatst gewijzigd door nikki_ttb; 19 November 2008 om 12:41. Reden: HTML tags werken niet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. Dychmann KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 29 December 2009 20:02
Telfort icm iPhone 3G iDavid KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 4 September 2009 11:57
Telfort, Eerste generatie Iphone secured KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 2 July 2009 20:34
telfort en iphone (supersimonly) P-Nut KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 29 January 2009 23:37
iPhone 1.1.1 met telfort. sic139 Archief 4 20 October 2007 21:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:23.