gprs kpn

gprs kpn discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, ik heb een vraag over gprs want ik snap het even niet meer. ik heb vandaag Surf&Mail Totaal van kpn aangevraagd en het is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24-11-08, 20:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: nijverdal
Berichten: 26
Standaard gprs kpn

Hoi,

ik heb een vraag over gprs want ik snap het even niet meer.

ik heb vandaag Surf&Mail Totaal van kpn aangevraagd en het is geactiveerd.
alleen weet ik nu niet of ik wel op Surf&Mail Totaal zit te internetten.

ik heb in de boss prefs het edge icoontje uitgezet. nu kan ik internetten maar dan heb ik een blauw rondje bovenin staan is dat goed of niet.
...of surf ik nu op edge??

ik heb firmware 2.2. in het begin bij 1.1.4 of zo gaf hij een g aan, is dit nu hetzelfde of niet.

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24-11-08, 20:39
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Als je zowel je Wi-Fi hebt aanstaan (contact met eigen netwerk) en EDGDE (GPRS), dan gaat de Wi-Fi verbinding boven de EDGE verbinding. Dus je zal je data dan niet duur binnenhalen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 24-11-08, 20:56
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: nijverdal
Berichten: 26
Standaard

dus als ik het goed begrijp is edge gprs en zit ik dus te surfen op mijn gprs abbo.
ik wou het even voor een maand proberen kosten 9,95. maar ik geloof dat ik het niet nog een maand doe...wat traag zeg.
  #4  
Oud 01-12-08, 10:56
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 52°18'51.59"N 4°56'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Tsja, gprs is op dit moment de traagst mogelijke internet. Voor alleen mailverkeer is het voldoende maar als je meer wilt doen, dan is het inderdaad traag
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #5  
Oud 01-12-08, 12:39
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

@bartelicious
GPRS is niet hetzelfde als edge.

eerst was er GPRS, toen werd het wat sneller en dat noemt men EDGE. Nu is het nog wat sneller geworden en heet het HSDPA.
  #6  
Oud 06-02-09, 14:16
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
@bartelicious
GPRS is niet hetzelfde als edge.

eerst was er GPRS, toen werd het wat sneller en dat noemt men EDGE. Nu is het nog wat sneller geworden en heet het HSDPA.
Ik zie als ik mijn iphone op lockscreen heb staan, het icoontje van GPRS actief, wil dat dan zeggen, dat ik dan data aan het binnen halen ben en is het mogelijk om dat eventueel handmatig uit te zetten?

Ik heb namelijk nog de overbrugging tot begin april, voordat mijn T-Mobile abbo actief is en maak nu nog gebruik van mijn KPN abbo, dus zit niet op onnodige (data)kosten te wachten.

@Mwfadebeer,

en wanneer weet je nou wat er precies gebruikt wordt tijdens het internetten?
__________________
there are no strangers, just friends who never met before

Laatst gewijzigd door Lucien1966; 06-02-09 om 14:32.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Instellen gprs/edge met KPN/HI Drumpie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 31 15-02-10 23:34
Ik heb KPN Hi simonly de instellingen van KPN mobiel werken niet geen gprs... Spikez KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 15-02-10 22:05
Uitschakelen Edge/Gprs KPN/Telfort Iphone 2g Camulos Archief 1 08-07-09 19:32
KPN gprs na 2.0 update probleem joepy87 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 15 10-08-08 17:20
kpn en gprs luukert KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 15 21-03-08 10:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:22.