Voicemail instellen KPN

Voicemail instellen KPN discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Ik wil m.b.v. *5005*86*1233# mijn voicemail instellen voor mijn KPN abo. Echter ik krijg te horen dat het 'nummer niet in gebruik is binnen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-11-08, 23:48
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 21
Standaard Voicemail instellen KPN

Hi,

Ik wil m.b.v. *5005*86*1233# mijn voicemail instellen voor mijn KPN abo. Echter ik krijg te horen dat het 'nummer niet in gebruik is binnen mijn gebruikersgroep'. Iemand de oplossing hiervoor want ik wil graag mijn voicemail kunnen afluisteren. Ik heb net een iPhone simlock vrij gekocht in Belgie.

Ik heb gezocht in het forum, dacht het antwoordt te hebben alleen heb ik het nog niet werkend.
Gr
Jos
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27-11-08, 06:57
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 119
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Ga op je iPhone naar het telefoontoetsenbord. Bel vervolgens *5005*86*1233# en de voicemailknop zal geactiveerd zijn. Zodra je na deze tweak op de voicemailknop drukt zal je iPhone je voicemails laten horen. Heb je een ander voicemailnummer dan 1233? Kies dan het volgende nummer op je iPhone: *5005*86*<JouwVoiceMailNummer>#. Voortaan ga je gewoon direct met de voicemailknop naar je voicemail.

Dit werkt onder een iPhone 1.1 voor de 3G versie kan je ook 1202 bellen, daar hoor je het als je abonnement nog niet volledig is geactiveerd en dus ook nog geen visual voicemail kan gebruiken. En anders kun je even bellen met de klantenservice of even langs hoppen.
__________________
8GB iPhone 3G - 2.2 w/ Jailbreak
Dedicated Cydia User and Prouth Senior Member of iPhoneClub.nl
  #3  
Oud 27-11-08, 22:30
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 21
Standaard

Hi Y-Less,

Thanks, ik ben met je advies aan de gang gegaan maar helaas, geen voicemail. Na het nummer ingevoerd te hebbendruk ik op de groene belbutton. Daarna de voicemail toets echter blij de stem horen 'het door u gekozen nummer is niet in gebruik binnen uw gebruikersgroep'. Terwijl hetzelfde nummer op mijn Nokia wel werkte. Blijft vreemd en ga klantenservice maar eens bellen.
Jos
  #4  
Oud 30-11-08, 20:23
soCool's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Flevoland
Berichten: 520
Standaard

Bij mij werkt het.
__________________
Are you ready for this!
  #5  
Oud 01-12-08, 10:58
brammert's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 20
Stuur een bericht via MSN naar brammert
Standaard

Bij mij werkt het ook inderdaad

Alleen geen visual voicemail
  #6  
Oud 01-12-08, 17:28
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 21
Standaard

Het werkt, ik moest opnieuw mijn voicemail activeren met 01233. Vervolgens *5005*86*01233#
Dank voor de reacties!
  #7  
Oud 08-05-09, 15:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 1
Standaard

Bedankt ik heb mijn Iphone net en kreeg iedere keer de melding dat ik contact moest opnemen met mijn provider in het scherm na deze nr's ingetoetst te hebben kom ik met de knop voicemail weer uit in mijn voicemail van kpn
  #8  
Oud 12-05-09, 13:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 204
Standaard

Tnx , bij mij werkt het ook .
  #9  
Oud 12-05-09, 17:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 10
Standaard

Nice, thanks!
  #10  
Oud 14-05-09, 19:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 14
Standaard

en voor lil troubles doet hij het ook,

met dank!

Troub vindt overigens de smileys en de keuze daarvan wel erg 2004....
  #11  
Oud 14-05-09, 21:02
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 329
Standaard

Het nummer is *5005*86*1233#*. Je moet nog een sterretje aan het eind.
  #12  
Oud 19-08-10, 09:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Assendelft
Berichten: 1
Stuur een bericht via MSN naar greingo
Standaard

Dank je bij mij werkt het ook .. geweldig .
  #13  
Oud 04-09-10, 14:49
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 5
Standaard

bedankt ! Werkt !
  #14  
Oud 17-09-10, 15:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Hoorn
Berichten: 42
Standaard

Hier ook met iphone 4. Bedankt !
  #15  
Oud 07-02-13, 15:19
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Oct 2012
Berichten: 5
Standaard voicemail langer laten overgaan?

Weet iemand ook hoe je de telefoon langer kan laten overgaan voordat ie op voicemail springt???
Abonement is bij Hi.
  #16  
Oud 07-02-13, 16:06
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Het lijkt erop dat dit sinds januari 2012 niet meer mogelijk is bij KPN/Hi. Zo wel dan kun je dat mogelijk op 4 manieren wijzigen:
- Voicemail bellen en de instellingen doorzoeken
- Home - Hi, inloggen op je persoonlijke account en Voicemail instellingen opzoeken
- Een bepaalde code 'bellen'
- Klantenservice bellen en verzoeken dat zij dit voor je afhandelen

Hier een bron van het Hi! forum met 2 mogelijke codes:
https://forum.www.hi.nl/netwerk-38/m...geschake-3136/

Succes
  #17  
Oud 19-02-13, 14:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2011
Berichten: 17
Standaard

Hallo, ik heb een abonnement bij T-mobile en mijn vrouw bij Tele-2; allebei een iPhone 4 (met jailbreak). Hoe kunnen we bij die providers ervoor zorgen dat de tijd van inschakelen van de voicemail verlengd kan worden?
gr adon
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
voicemail uitschakelen en instellen op Visual Voicemail sporting65 iPhone algemeen 11 15-10-10 20:05
Visual Voicemail, moet ik iets instellen? Terrarabo iPhone algemeen 4 16-03-10 16:29
FW2: Nummer instellen van voicemail iFilip iPhone algemeen 5 11-08-08 15:11
Voicemail aantal malen bellen instellen [email protected] Archief 4 11-01-08 10:38
Voicemail nr voorkeuze instellen ewd Overige providers Nederland 0 19-11-07 21:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:31.