Telfort: geen 3g ontvangst? => bestel een nieuwe simkaart

Telfort: geen 3g ontvangst? => bestel een nieuwe simkaart discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had dus een simkaart van pak em beet 3 jaar oud en ik baalde als een stekker toen ik die met een i-sim in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 December 2008, 13:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 5
Standaard Telfort: geen 3g ontvangst? => bestel een nieuwe simkaart

Ik had dus een simkaart van pak em beet 3 jaar oud en ik baalde als een stekker toen ik die met een i-sim in m'n nieuwe foon stopte en geen 3g had.

KPN carrier wel, maar geen bolletje of 3g logootje ernaast. Ik dacht ik probeer 1 dingetje en dat is een nieuwe simkaart bestellen en als het dan niet lukt gaat ik over naar winmo ofzo, aangezien ik alleen verhalen las over iphone en slechte 3g/gps ontvangst.

Sinds die nieuwe sim heb ik nagenoeg geen problemen meer. Soms geen 3g bereik of alleen gprs, ook heb ik wel weinig bereik maar wel altijd voldoen telefoonbereik en altijd na een reboot krijg ik mijn 3g weer terug.

Dus bij APN "internet" invullen en gaan !
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 December 2008, 16:09
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xetradax Bekijk bericht
Ik had dus een simkaart van pak em beet 3 jaar oud en ik baalde als een stekker toen ik die met een i-sim in m'n nieuwe foon stopte en geen 3g had.

KPN carrier wel, maar geen bolletje of 3g logootje ernaast. Ik dacht ik probeer 1 dingetje en dat is een nieuwe simkaart bestellen en als het dan niet lukt gaat ik over naar winmo ofzo, aangezien ik alleen verhalen las over iphone en slechte 3g/gps ontvangst.

Sinds die nieuwe sim heb ik nagenoeg geen problemen meer. Soms geen 3g bereik of alleen gprs, ook heb ik wel weinig bereik maar wel altijd voldoen telefoonbereik en altijd na een reboot krijg ik mijn 3g weer terug.

Dus bij APN "internet" invullen en gaan !
Ik heb een Telfort abo en heb wel 3G logootje zonder "internet" bij APN in te vullen, maar ik heb wel een probleem met het versturen van de mails. Welke SMTP-server adres gebruik je? Heb "smtp.telfort.nl" geprobeerd, maar tevergeefs.
  #3  
Oud 2 December 2008, 17:31
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

SMTP is toch voor inkomende mail? Tenminste zo werkt het bij mij wel. Ik moet dan voor Gmail en mijn werkmail 2 aparte servers instellen: smtp.Gmail.com en mijn werkmail-SMTP.
Xetradax heeft het volgens mij alleen over internet (APN) en niet mail, maar ik hoop dat je hier en beetje mee geholpen bent.
  #4  
Oud 2 December 2008, 18:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMac-er Bekijk bericht
Ik heb een Telfort abo en heb wel 3G logootje zonder "internet" bij APN in te vullen, maar ik heb wel een probleem met het versturen van de mails. Welke SMTP-server adres gebruik je? Heb "smtp.telfort.nl" geprobeerd, maar tevergeefs.
Ikgebruik mijn eigen smtp want ik heb een eigen domeinnaam, maar voor de wat minder bedeelden kan je ook wel die van gmail gebruiken. Maar die van telfort moet het ook gewoon doen
  #5  
Oud 2 December 2008, 20:13
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xetradax Bekijk bericht
Ikgebruik mijn eigen smtp want ik heb een eigen domeinnaam, maar voor de wat minder bedeelden kan je ook wel die van gmail gebruiken. Maar die van telfort moet het ook gewoon doen
Ja, inderdaad gebruik ik nu gmail SMTP. Ik krijg die van Telfort nog niet aan de gang (smtp.telfort.nl).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Simkaart kopen in winkel (Telfort) gon1234abcd KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 31 July 2010 02:29
Soms een 'Geen Simkaart' melding Bart013 iPhone algemeen 1 11 September 2009 12:37
Help! iPhone pakt mijn telfort simkaart niet meer... RhanJones Archief 4 14 February 2009 00:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:55.