Altijd verbinding met 3G/GPRS i.c.m Telfort?

Altijd verbinding met 3G/GPRS i.c.m Telfort? discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mede-iPhoneliefhebbers, ik vroeg me het volgende af.. Ik heb sinds 2 dagen een iPhone (uiteraard erg wijs mee!), en op dit moment nog een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 December 2008, 23:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 11
Standaard Altijd verbinding met 3G/GPRS i.c.m Telfort?

Hallo mede-iPhoneliefhebbers,

ik vroeg me het volgende af..
Ik heb sinds 2 dagen een iPhone (uiteraard erg wijs mee!), en op dit moment nog een abo van Telfort (per maart 2009 naar Vodafone). Ik heb Surf Unlimited & Mail aangevraagd en dit word binnen 14 dagen geactiveerd. Kan het zijn dat de iPhone toch ongewild verbinding maakt met het internet? Nu ik nog geen data-abo heb kost 100kb maar liefst e0,25! Hoe kan ik zorgen dat ik niet voor torenhoge kosten komt te staan aan het einde van de maand?

Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 December 2008, 23:46
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Als je telefoon gejaikbraked is kan je met apps als SBSetting of BossPrefs GPRS en 3G uitschakelen. Volgens mij kan dit standaard niet op een "normale" iPhone of je moet 'm in flight-mode zetten maar dan kan je ook niet meer bellen en hou he feitelijk gewoon een dure iPod Touch over.
  #3  
Oud 19 December 2008, 00:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door InternetRebel Bekijk bericht
Als je telefoon gejaikbraked is kan je met apps als SBSetting of BossPrefs GPRS en 3G uitschakelen. Volgens mij kan dit standaard niet op een "normale" iPhone of je moet 'm in flight-mode zetten maar dan kan je ook niet meer bellen en hou he feitelijk gewoon een dure iPod Touch over.

Hmm, ik weet nog niet of ik 'm ga jailbreaken.. Maar zolang ik o.a. Safari/Maps/Weer/AppStore/Aandelen e.d. niet gebruik kan het toch geen kwaad neem ik aan?
  #4  
Oud 19 December 2008, 09:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Locatie: Waalwijk
Berichten: 20
Standaard

Begrijp ik hieruit dat de iPhone altijd (permanent) verbinding heeft
met internet? (tenzij je de foon JailBreaked??)

(Volgende maand ga ik mijn iPhone halen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met GPRS verbinding oliebol Mobistar 0 3 April 2010 12:16
Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. Dychmann KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 29 December 2009 21:02
Geen GPRS op Telfort iRtzy KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 4 February 2009 02:32
GPRS Telfort PimVB KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 17 August 2008 09:47
Heb jij GPRS altijd aanstaan lhy iPhone algemeen 2 11 January 2008 12:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:27.