3G op iPhone (KPN, Prepaid)

3G op iPhone (KPN, Prepaid) discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb de zoekfunctie gebruikt en geen topic gevonden waar het antwoord op mijn vraag in staat. Mijn vraag luid: Hoe zet ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 January 2009, 19:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 55
Standaard 3G op iPhone (KPN, Prepaid)

Hallo allemaal,

Ik heb de zoekfunctie gebruikt en geen topic gevonden waar het antwoord op mijn vraag in staat.
Mijn vraag luid: Hoe zet ik de 3G verbinding aan op mijn Iphone?
Het klink makkelijk, maar ik heb KPN Prepaid.
Ik heb de instellingen 'internet,kpn,gprs' geprobeert maar dan staat er dat ik geen abonnement heb oid. Kan ik ook 3G gebruiken zonder een abonnement?

Laatst gewijzigd door xBram; 6 January 2009 om 20:09.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 January 2009, 18:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 55
Standaard

Iemand????
  #3  
Oud 16 February 2009, 19:45
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 34
Standaard

Ja! ik heb precies hetzelfde probleeeem !
  #4  
Oud 17 February 2009, 16:38
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Staat gewoon op de KPN-site (mobiel) bij instellingen.
nl.

APN: portalmmm.nl
Gebruikersnaam: leeg laten
Wachtwoord: leeg laten
  #5  
Oud 17 February 2009, 19:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 34
Standaard

heb ik geprobeerd, maar werkt nog steeds niet...

Is er nog een andere oplossing???
  #6  
Oud 17 February 2009, 19:50
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Is je simkaart wel geactiveerd?
Bel gewoon de KPN.
  #7  
Oud 18 February 2009, 15:38
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 34
Standaard

Ja die is geactiveerd!

Heb gebeld en ik ben niks opgeschoten...
  #8  
Oud 18 February 2009, 17:34
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Nou dan ligt het aan je jailbreak.
Gewoon alles in de originele staat terug brengen !
  #9  
Oud 18 February 2009, 17:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Uh, even een kleine waarschuwing, waarschijnlijk heeft Xbram en aapje een iPhone met simlock, dan heb je juist de jailbreak nodig om te kunnen bellen (Yellowsn0w).

Doe eens Instellingen/algemeen/Stel opnieuw in/ herstel netwerkinstellingen. Dat wil wel eens helpen.

In het uiterste geval: herstel de iPhone eens met een custom FW. naar FW 2.2.1 dan ben je up-to-date en kan je nog Yellowsn0w gebruiken.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #10  
Oud 21 February 2009, 14:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 21 February 2009
Locatie: Hoorn
Berichten: 3
Standaard

Hey hallo allemaal,

Nou heb ik dus hetzelfde probleem, ik heb ook een Iphone 3G met Jailbrake
en ge-unlockt... Yellowsnow erop... En ik heb ook KPN prepaid, maar ook ik
kan het internet niet op. Het is net wat Puccini al zegt, alleen die instellingen
van KPN erin, en dan zou hij het moeten doen. Helaas bij mij ook niet.
Dan geeft de telefoon idd aan dat ik er geen abbo op heb, terwijl ik toch echt
aan KPN betaald heb daarvoor.

Wie o wie heeft hier een oplossing voor?

Pinkeltje.
  #11  
Oud 2 March 2009, 15:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 34
Standaard

Ik heb trouwens gewoon mn oude kpn simkaart in mn iphone gedaan
Ligt het misschien daar aan?
  #12  
Oud 2 March 2009, 19:16
npv's schermafbeelding
npv npv is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 6
Standaard

Probeer eens alles leeg te laten en dan een reboot
  #13  
Oud 2 March 2009, 23:53
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aapje Bekijk bericht
Ik heb trouwens gewoon mn oude kpn simkaart in mn iphone gedaan
Ligt het misschien daar aan?
Ligt er aan hoe oud
De nieuwe sim kaartjes (usim) heb je nodig om 3G te kunnen
ontvangen volgens mij.
  #14  
Oud 17 November 2009, 22:05
cesaf's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: babberich
Berichten: 52
Stuur een bericht via MSN naar cesaf Stuur een bericht via Skype™ naar cesaf
Standaard

ik werk momenteel aan een op lossing!!
ik heb bij mijn iphone 3gs op 3.0.1 hi prepayd+eindeloos online bundel
internet werkent gekregen zowel gprs als 3g aleen youtube en hyves en somige andere apps werken niet
maar ik laat het je wel weten als ik klaar ben met mijn uitleg
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
KPN mobiel prepaid internet vraag Riket iPad algemeen 16 19 August 2012 12:48
Ongewild internet met kpn prepaid peterdh KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 1 September 2009 11:05
KPN Prepaid Surf&Mail Totaal WERKT!!! instelling iguana9999 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 6 19 May 2008 12:53
KPN er vandoor met iPhone contract? Apple heeft KPN iPhone's! Martijn Snels Archief 52 25 March 2008 00:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:21.