Makkelijk tethering aanzetten (KPN & T-Mobile) (zonder IPCC files)

Makkelijk tethering aanzetten (KPN & T-Mobile) (zonder IPCC files) discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) heb KPN abo en help.benm.at procedure gedaan maar de optie tethering komt niet in mn settings naar voren, anybody an idea? (uiteraard ff aan en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #121  
Oud 20 July 2009, 10:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 3
Standaard

heb KPN abo en help.benm.at procedure gedaan maar de optie tethering komt niet in mn settings naar voren, anybody an idea?
(uiteraard ff aan en uit gezet)

Laatst gewijzigd door iPhonegekochtinItaly; 20 July 2009 om 10:42.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 20 July 2009, 16:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2009
Berichten: 1
Standaard

op die site van benm kun je voor kpn beter zelf een config maken met de config generator. werkt bij mij perfect

kpn instellingen staan hier http://qelp.kpn.com/Apple/iPhone-3G/...tig-instellen/

Laatst gewijzigd door iphonsus; 20 July 2009 om 17:23.
  #123  
Oud 20 July 2009, 17:21
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 3
Standaard

werkt dus niet bij mij. Zou er verschil zijn tussen 3G en 3GS?
Ik heb iTunes 8.2.1.6
  #124  
Oud 23 July 2009, 17:11
Froggle's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Drunen
Berichten: 234
Send a message via twitter to Froggle
Standaard

Werkt hier, maar wat is het ontzettend traag.
  #125  
Oud 3 August 2009, 19:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2009
Berichten: 5
Standaard

ik heb ook thetering genstalleerd maar bij mij komt er in het instellingen menu niet de optie te staan internet-thetering, heb wel het menu mobiel datanetwerk.

dus geef mij advies
  #126  
Oud 4 August 2009, 16:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 36
Standaard

Ik heb hetzelfde. Alles al geprobeerd, maar geen menu optie tethering. Ik heb KPN. Iemand een idee waarom de tethering optie niet naar voren komt? moet je verder nog ergens aan denken? Wi-Fi uit oid (ook al geprobeerd btw)?
  #127  
Oud 9 August 2009, 14:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Berichten: 35
Standaard

Werkt het met 3.0.1?
  #128  
Oud 9 August 2009, 17:28
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iBoss Bekijk bericht
Werkt het met 3.0.1?
ja, aangezien 3.0.1 enkel was om de sms hack te fixen
  #129  
Oud 10 August 2009, 12:43
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Haarlem
Berichten: 107
Standaard

effe een vraag waarop ik zo 1,2,3 het antwoord niet op kon vinden... maar heb je altijd itunes nodig om tethering te kunnen gebruiken?!? Ik sloot me iphone aan op de laptop van me vriendin en hij zag de phone wel maar niet als netwerk zoals op mijn eigen laptop met wel itunes. Na itunes op de laptop van me vriendin gezet te hebben deed ie het wel... best lastig vond het juist zo makkelijk om even je iphone aan iemand ze laptop aan te sluiten hoppa inet! maar zo werkt het dus niet schijnbaar.... zijn de drivers soms los te verkrijgen of een andere oplossing?!
  #130  
Oud 12 August 2009, 08:57
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vriezzzkist Bekijk bericht
ik heb ook thetering genstalleerd maar bij mij komt er in het instellingen menu niet de optie te staan internet-thetering, heb wel het menu mobiel datanetwerk.

dus geef mij advies
Unlockit - APN Changer for your iPhone

Even voor jouw provider de juiste instellingen selecteren en het profiel installeren, iPhone opnieuw starten en Tethering werkt weer
  #131  
Oud 16 September 2009, 10:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Locatie: Holten
Berichten: 11
Standaard

ik heb op dit moment firmware 3.1, maar krijg via help.benm.at niet de juiste instellingen om gebruik te kunnen maken van thetering..

iemand advies?

heb inmiddels anders topic al gevonden, excuus!

Laatst gewijzigd door bekkiej; 16 September 2009 om 10:42.
  #132  
Oud 16 September 2009, 11:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Berichten: 7
Standaard

Probleemloos getetherd via KPN tot upgrade naar 3.1. Bij eerste verbindingspoging daarna verdween de tetheroptie blijvend uit mijn instellingenmenu, zodat tetheren niet meer kan.
Iemand een oplossing?
  #133  
Oud 17 September 2009, 16:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 54
Standaard

Is het bij jullie ook zo dat je word verbonden met 1233 als je Voicemail opent, waarna hij vraagt om je 10-cijferige telefoonnummer? Bij mij zegt hij vervolgens dat het nummer niet bekend is.

Het lijkt mij dus dat het probleem bij T-mobile ligt, en niet op mijn mobiel?
  #134  
Oud 17 September 2009, 17:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shapezzz Bekijk bericht
Unlockit - APN Changer for your iPhone

Even voor jouw provider de juiste instellingen selecteren en het profiel installeren, iPhone opnieuw starten en Tethering werkt weer
Doet het niet bij mij... Gewoon t-mobile nl gekozen... en krijg het niet voor elkaar met 3.1
  #135  
Oud 27 October 2009, 17:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Locatie: Bilthoven
Berichten: 19
Standaard

Ook hier...
Ik heb een KPN abonnement met een unlocked iphone 3Gs (FW 3.1.2)
Op benm.at de KPN link gebruikt, maar die geeft aan in mijn toestel dat het profiel "unsigned" is.
Uiteraard na het neerzetten van het profiel keurig de telefoon uit en aan gezet.
De schuifknop "tethering" vind ik ook nergens terug.

Iemand enig idee ????
  #136  
Oud 27 October 2009, 17:35
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Haarlem
Berichten: 107
Standaard

tja.. allemaal wachten op de tethering functie, ik zou zeggen jailbreaken die phone en mywi installeren van Rock!! kost je omgerekent rond de 7 euro en je maakt van je iphone een router via 3G ! ja ik weet 7 hele euros....
  #137  
Oud 27 October 2009, 17:53
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Locatie: Bilthoven
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door garth Bekijk bericht
tja.. allemaal wachten op de tethering functie, ik zou zeggen jailbreaken die phone en mywi installeren van Rock!! kost je omgerekent rond de 7 euro en je maakt van je iphone een router via 3G ! ja ik weet 7 hele euros....
Het gaat mij niet op de 7 euro's, maar wel om het feit dat ik niet wil jailbreaken als het niet nodig is. Ik gebruik liever de standaard iphone functionaliteit.
Jailbreak toepassen omdat ik alleen tethering wil gebruiken is wat overtrokken lijkt me.
  #138  
Oud 9 May 2010, 13:05
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 3
Standaard

Dank je wel voor je hulp!
Tethering is a go!
  #139  
Oud 9 May 2010, 20:57
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: lisse!
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar perryfunny Stuur een bericht via Skype™ naar perryfunny Send a message via twitter to perryfunny
Standaard

haha danke wel me ping doet het nu ook weer kon eerst niks ontvangen of alleen als ik werd gebelt en dan deet ik de ping berichte ontvangen over Wi-Fi
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verzameltopic: Custom IPCC files forumzoeker Overige providers Nederland 563 21 December 2011 17:03
iPhone 3gs 16GB KPN 4.2.1 & tethering? frans3gs16gb KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 19 January 2011 18:53
Tethering 3GS/KPN zonder configfiles of ander gedoe tychop KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 14 July 2010 14:45
Help..Tethering aanzetten T-Mobile Teunke T-Mobile 1 9 March 2010 09:09
Tethering T-mobile aanzetten? Jezpur Archief 1 19 November 2009 20:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:39.