Internet van Telfort op iPhone 3G

Internet van Telfort op iPhone 3G discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Lezers, Ik heb dit topic goed gelezen en van alles geprobeerd. Alleen het internet van mijn nieuwe Telfort abonnement krijg ik niet aan de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 July 2009, 16:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 17
Standaard Internet van Telfort op iPhone 3G

Beste Lezers,

Ik heb dit topic goed gelezen en van alles geprobeerd. Alleen het internet van mijn nieuwe Telfort abonnement krijg ik niet aan de praat.

Wellicht heeft iemand tips. Ik heb een iPhone 3G, zit op 2.2.0, software matig geunlockt en jailbreakt (zo gekocht bij Gigavolt) en ik meen baseband 02.28.00. Kreeg nog een tip over Unlockit.co.nz en probeerde de APN changer met diverse inlog codes maar ook dit mocht niet baten. Wi-Fi werkt prima maar bij 3G krijg ik dus de foutmelding dat ik geen mobiel internet abonnement heb. Ik teste het internet op een oude Samsung en daar leek 't te werken. In bossprefs staat alles aan.

Uiteraard kan de klantenservice van Telfort of hun winkelpersoneel niks voor mij doen, erg frustrerend. Die advieseren een bezoek aan de mac store (?) of roepen opeens dat ze geen iPhones ondersteunen.

Dit probleem had ik toch niet helemaal voorzien en hoop echt dat dit snel gaat werken. Wie zou mij hiermee kunnen helpen!? Diegene zou mij erg blij maken!

Gr. Frank.

Laatst gewijzigd door 21bis; 4 July 2009 om 17:02.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 July 2009, 18:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 July 2009
Berichten: 2
Standaard

Gewoon via Itunes updaten naar firmware 3.0
Daarna jailbrake + unlock uitvoeren.

Heb net vorige week een iphone uit de USA gehaald en daar eerst 3.0 op gezet via Itunes, daarna jailbrake en unlock.

Ik telefoneer via Telfort mt 3G

succes!
  #3  
Oud 6 July 2009, 13:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 17
Standaard

Dank voor de tip... Misschien geen slecht idee idd.
Is de jailbreak & simlock onder 3.0 een beetje steady?
En is 't een beetje te doen als je zoiets nooit eerder gedaan hebt?

Laatst gewijzigd door 21bis; 6 July 2009 om 14:23.
  #4  
Oud 6 July 2009, 21:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 17
Standaard

3.0 genstalleerd.
Gejailbreakt.
Simlockvrij gemaakt.
Diverse apn's geprobeerd.
Geen internet...

Welke APN gebruik jij Jaap?
  #5  
Oud 6 July 2009, 22:09
T1m's schermafbeelding
T1m T1m is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 184
Standaard

Hmm

Ik gebruik ook telfort , heb GEEN APN ingesteld en heb wel gewoon Internet..

Neem aan dat je 3G wel weer hebt aangezet (geloof dat ergens in uitleg van Unlock staat dat je eerst 3G even moet uitzetten)
  #6  
Oud 6 July 2009, 22:30
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 509
Standaard

Gebruik ook Telfort, Sim in de tray en draaien maar. Helemaal NIETS instellen.
  #7  
Oud 6 July 2009, 22:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Celf Bekijk bericht
Gebruik ook Telfort, Sim in de tray en draaien maar. Helemaal NIETS instellen.
Pfff. Wou dat ik dat kon zeggen... Op zich leuk hoor 3.0 maar ik deed het een beetje voor de 3G. Zit nu met het zelfde probleem. Loop nu al dik 2 weken te klooien. Waar zou dit nou toch aan kunnen liggen vraag ik me af.

3G staat uiteraard aan en zetten 'm ook even uit/aan.
  #8  
Oud 6 July 2009, 23:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 July 2009
Berichten: 2
Standaard

mijn APN is

Internet
telfort
telfort

WEllicht een idee om te resetten / restoren naar factory defaults en dan weer te proberen.

Ik heb een iphone uit USA van AT&T met simlock en toen geupdate, jailbrake via cydia en unlock.

Alles doet het.
Beetje lastig bekijken vanaf een afstand wat er aan de hand kan zijn...
  #9  
Oud 7 July 2009, 18:06
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: apeldoorn
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar dutchie35
Standaard

volgens mij draait telfort 3G in netwerk van kpn ik kan telfort niet eens meer selecteren als netwerk .
APN : internet
login:
passwrd:


zo draait 3G bij mij op kpn(telfort) 76kb/s
  #10  
Oud 10 July 2009, 18:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 17
Standaard

Late reactie maar 't werkt nog steeds niet. Krijg het idee dat ik dit zelf niet voor elkaar ga krijgen... Laatste tips? Iemand?
Met m'n vorige abbonement werkte alles nog prima, en het telfort internet doet het wel op een oude telefoon, da's toch wel erg vreemd...
  #11  
Oud 10 July 2009, 19:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2008
Locatie: hengelo
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar chichi75
Standaard

probeer edge eens aan te zetten werkte bij mij ook
  #12  
Oud 10 July 2009, 19:14
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: apeldoorn
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar dutchie35
Standaard

ik heb zelf ook telfort maar zie daar niks van weer op me iphone is allemaal kpn inclusief apn werkt perfect.
kijk anders ff op help.BenM.at daar kan je goed configfile downen. succes
  #13  
Oud 10 July 2009, 19:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 17
Standaard

Waar vind ik die? Of heb je daar bossprefs voor nodig?
  #14  
Oud 10 July 2009, 20:29
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: apeldoorn
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar dutchie35
Standaard

dat is site die je kan benaderen via safari op je iphone(Wi-Fi) als je daar bent ga je na mobileconfigs kiest nederland en daarna of kpn of O2 ik gebruik kpn omdat ik via telfort ook op hun netwerk zit
  #15  
Oud 10 July 2009, 20:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 17
Standaard

Excuus, ik bedoelde: waar zit de Edge optie?

Maar probeerde in de tussentijd ook het BenM profiel (probeerde ik ook in 2.2 is) maar dit lijkt ook niet te werken...
  #16  
Oud 11 July 2009, 19:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 17
Standaard

Bossprefs gedownload. Edge stond aan. Even uit en weer aan gezet. Niks. Geen 3G. Ontzettend frustrerend... Wat is dit!?
  #17  
Oud 11 July 2009, 20:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 81
Standaard

Ik heb ook niks ingesteld bij APN.
Vorige week heb ik mijn iPhone 3G gejailbreaked en geunlockt en daarna kon ik gelijk internet, bellen en smsen.
  #18  
Oud 11 July 2009, 20:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 17
Standaard

En je zit ook bij Telfort?
Ik heb ook vorige week de iphone naar 3.0 gezet; gejailbreaked en geunlockt en kon daarna meteen bellen en smsen. Internet werkte alleen nog steeds niet.
Het rare is dat ik op een oude Samsung telefoon van m'n vriendin wel het idee kreeg dat internet werkte met de Telfort sim. Ik zou namelijk zeggen dat Telfort hier aan 't falen is maar dat gaat in dat geval niet helemaal op. Wel krijg ik constant de melding geen Mobiel Data Abbonement te hebben maar ik heb dit twee keer gevraagd bij Telfort en zij zweren dat 'ie gewoon actief is...

F.
  #19  
Oud 14 July 2009, 23:53
kir kir is offline
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 24
Standaard

Ik gooi hier ook nog even een vraagje tussendoor.
Ik zit nu bij KPN en voor mij qua dekking helemaal in orde!
Mijn vraag is! Zal ik met Telfort exact hetzelfde bereik hebben?
Telfort draait op het netwerk van KPN, dat weet ik. Maar in de praktijk
is dan het bereik exact hetzelfde?
  #20  
Oud 14 July 2009, 23:58
T1m's schermafbeelding
T1m T1m is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 184
Standaard

Kort antwoord : Ja


Gebruik telfort maar Iphone geeft ook lekker KPN aan
Overal bereik, zowel binnen als buiten nog nergens problemen gehad.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 1 internet alleen via Wi-Fi niet via Telfort dominique mol Wi-Fi 7 28 September 2010 21:30
Internet instellingen van Telfort werken niet nakkie1983 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 36 26 May 2010 10:33
iPhone internet (Wi-Fi) kpn/telfort xXbijvanckXx Wi-Fi 2 27 January 2010 11:24
Iphone 1.0 telfort internet zeer traag Keithl KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 15 December 2009 12:19
ongevraagd internet van telfort en kpn paulvanwees Archief 4 31 May 2008 23:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:07.