iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   KPN (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn/)
-   -   Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn/50029-telfort-wordt-netwerk-kpn-lijn-telfort-soms-reset-de-verbinding-zich.html)

Dychmann 14-12-09 13:55

Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich.
 
Ik heb twee vragen waar ik naar het doorspitten van het forum niet uitkwam:

1) (is vrij simpel) Ik heb een Telfort abo in mijn gejailbrakete Iphone zitten. Bij het zoeken naar netwerken kan hij enkel KPN, T-mobile en Vodafone vinden. Automatisch schakelt ie over naar het KPN netwerk (staat ook linksboven) Klopt dit? Bij andere telefoons stond er namelijk altijd telfort en kon ik telfort ook vinden als een zelfstandige provider.

2) Onder het bellen heb ik zo af toe er last van dat de verbinding wegvalt. Niet bij alle gesprekken, maar zo af en toe. Hij zoekt opnieuw het KPN/Telfort netwerk. (alle streepjes weg en opeens weer vol bereik) Ik heb gelezen dat dit aan de simkaart kan liggen (en heb hem schoongemaakt), of aan netwerkinstellingen (deze heb ik gereset). Het probleem blijft echter. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn? Of hetzelfde meegemaakt?

Alvast bedankt

poptasi 18-12-09 16:43

Moet zeggen dat ik sinds deze week er ook last van hebt...Dat ik geen bereik meer heb..

Paz 18-12-09 17:07

Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN. Sterker nog, Telfort is door KPN gekocht. Oude SIM-kaarten(+10 jaar oud?) kunnen een probleem hebben.

poptasi 18-12-09 19:53

Dat weet ik maar mijn simkaart is nog geen vier maanden oud, maar ik moest zelf naar mijn instellingen toe gaan om hem op KPN te zetten anders had ik zelf geen bereik. Dacht eerst dat het kwam omdat ik mijn mms instellingen had aangepast maar nu blijkt dat meer mensen r last van hebben

Draicon 28-12-09 01:19

Moet je even de klantenservice bellen/mailen of even langs gaan bij de plaatselijke Telfort shop. Zij kunnen in de winkel jou gegevens resetten mocht dat nodig zijn.

prosperot 29-12-09 20:02

Ik heb ook Telfort. Linksboven staat bij mij ook altijd KPN.

Verder heb ik geen bijzondere weg-val problemen of zo...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:00.