Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich.

Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb twee vragen waar ik naar het doorspitten van het forum niet uitkwam: 1) (is vrij simpel) Ik heb een Telfort abo in mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 December 2009, 13:55
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2009
Berichten: 5
Exclamation Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich.

Ik heb twee vragen waar ik naar het doorspitten van het forum niet uitkwam:

1) (is vrij simpel) Ik heb een Telfort abo in mijn gejailbrakete Iphone zitten. Bij het zoeken naar netwerken kan hij enkel KPN, T-mobile en Vodafone vinden. Automatisch schakelt ie over naar het KPN netwerk (staat ook linksboven) Klopt dit? Bij andere telefoons stond er namelijk altijd telfort en kon ik telfort ook vinden als een zelfstandige provider.

2) Onder het bellen heb ik zo af toe er last van dat de verbinding wegvalt. Niet bij alle gesprekken, maar zo af en toe. Hij zoekt opnieuw het KPN/Telfort netwerk. (alle streepjes weg en opeens weer vol bereik) Ik heb gelezen dat dit aan de simkaart kan liggen (en heb hem schoongemaakt), of aan netwerkinstellingen (deze heb ik gereset). Het probleem blijft echter. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn? Of hetzelfde meegemaakt?

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 December 2009, 16:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Locatie: utrecht
Berichten: 2
Standaard

Moet zeggen dat ik sinds deze week er ook last van hebt...Dat ik geen bereik meer heb..
  #3  
Oud 18 December 2009, 17:07
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN. Sterker nog, Telfort is door KPN gekocht. Oude SIM-kaarten(+10 jaar oud?) kunnen een probleem hebben.
  #4  
Oud 18 December 2009, 19:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Locatie: utrecht
Berichten: 2
Standaard

Dat weet ik maar mijn simkaart is nog geen vier maanden oud, maar ik moest zelf naar mijn instellingen toe gaan om hem op KPN te zetten anders had ik zelf geen bereik. Dacht eerst dat het kwam omdat ik mijn mms instellingen had aangepast maar nu blijkt dat meer mensen r last van hebben
  #5  
Oud 28 December 2009, 01:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 114
Send a message via twitter to Draicon
Standaard

Moet je even de klantenservice bellen/mailen of even langs gaan bij de plaatselijke Telfort shop. Zij kunnen in de winkel jou gegevens resetten mocht dat nodig zijn.
  #6  
Oud 29 December 2009, 20:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 56
Standaard

Ik heb ook Telfort. Linksboven staat bij mij ook altijd KPN.

Verder heb ik geen bijzondere weg-val problemen of zo...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G verbinding instellingen Telfort Sstokhof KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 14 August 2010 00:27
Verbinding Telfort hapert bluejay KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 17 July 2010 18:46
Telfort/KPN: geen push. Peter_K KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 12 21 June 2010 19:31
Telfort simonly wordt geweigerd in Itunes peterklaassen Archief 4 30 December 2008 22:59
Telfort netwerk plat? phranq KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 10 September 2008 09:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:47.