iPhone 3GS bij Telfort

iPhone 3GS bij Telfort discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) hey ben nieuw hier, hoop ik doe dus nix verkeerd. ik had sinds deze zomer een iphone 3gs uit de v.s. gejailbreakt en unlocked. zit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 February 2010, 19:36
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2010
Berichten: 2
Exclamation iPhone 3GS bij Telfort

hey ben nieuw hier, hoop ik doe dus nix verkeerd.

ik had sinds deze zomer een iphone 3gs uit de v.s. gejailbreakt en unlocked. zit bij telfort en alles werkte prima, maar de iphone wordt telkens heel heet. op gegeven moment is ie dan helemal dood gegaan. paperweight zeg maar gelukkig kon ik hem in de staaten binnen een kwartier weer ruilen

in ieder geval blijkt dus iedereen met telfoort meer problemen te hebben. en ik had gehoord dat sommige sims met een andere spanning werken of impendance of iets dergelijks, mischien kan dat iemand bevastigen? want ik las andere entries hier waar de batterij snel leeg ging.

ik wil voordat ik nu de nieuwe jailbreak ff meer dingen uitchecken! ook of dus 3gs mogelijk is op telfort want ze hebben niet het super snelle netwerk van kpn.

ben benieuwd op reacties,

EZMOB
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 February 2010, 20:54
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Apart topic aangemaakt voor je post. Het is niet de bedoeling dat je je berichten eender waar gaat posten, let daar een beetje op
  #3  
Oud 14 February 2010, 21:11
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: apeldoorn
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar dutchie35
Standaard

heb 3G op telfort/kpn netwerk niks geen problemen en is gejailbreakt
  #4  
Oud 22 February 2010, 17:51
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2010
Berichten: 2
Standaard

hey dutchie35,

hoe werkt het mobiele internet bij jou dan? en gebruik je veel van de cydia en installer apps?
  #5  
Oud 22 February 2010, 19:30
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: apeldoorn
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar dutchie35
Standaard

bij mij werkt perfect is wel eens dip maar verder ben ik tevreden , en ik heb redelijk veel apps geinstalt van uit cydia zelfs thetering werkt goed
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
geen internet op 3gs met telfort en nog meer vragen! jorgen KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 7 6 August 2010 02:24
Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. Dychmann KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 29 December 2009 21:02
iPhone 3Gs uit Itali, internet met Telfort werkt niet jazzbass KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 7 August 2009 17:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:42.