Mobiel internet via Simpel van KPN

Mobiel internet via Simpel van KPN discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door hrorije Mijn instellingen zijn: APN -adres: internet.access.nl • Username: Leeg laten • Password: Leeg laten ok ik ga het proberen bedankt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 15 November 2010, 11:54
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hrorije Bekijk bericht
Mijn instellingen zijn:
APN-adres: internet.access.nl
• Username: Leeg laten
• Password: Leeg laten

ok ik ga het proberen bedankt

maar wat betekent :mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk?

Laatst gewijzigd door raoul4life; 15 November 2010 om 12:01.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 16 November 2010, 16:23
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Denk er wel om dat simpel binnenkort overstapt van het KPN netwerk naar het netwerk van T-Mobile ! (arme mensen) !
  #43  
Oud 16 November 2010, 23:13
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door puccini Bekijk bericht
Denk er wel om dat simpel binnenkort overstapt van het KPN netwerk naar het netwerk van T-Mobile ! (arme mensen) !
Waar heb je dat gehoord dan?
  #44  
Oud 16 November 2010, 23:21
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raoul4life Bekijk bericht
Waar heb je dat gehoord dan?
Kijk eens op de site van simpel !
  #45  
Oud 16 December 2010, 14:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smart_golfie Bekijk bericht
Hallo, telecomprovider Simpel bied sinds kort mobiel internet aan maar ik zou niet weten wat ik op mijn iPhone moet instellen om hier gebruik van te kunnen maken. Heeft iemand hier ervaring mee, en zo ja mij uitleggen wat ik precies waar moet invullen?
Alvast bedankt, Ren
hoi rene,

ik weet de oplossing maar ben in onderhandeling met simpel dus kan je dit niet zomaar vrijgeven. aangezien simpel geen garantie geeft op internet op iphone's. stuur mij een mail naar mikesglazenwasserij@live.nl dan kan ik je verder helpen.

gr mike
  #46  
Oud 16 December 2010, 16:00
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard

mike als je de oplossing weet mag je die best wel hier posten hoor
  #47  
Oud 17 December 2010, 07:43
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

Hmm ik gebruik nu al het 3G netwerk teminste wel de snelheid want gprs werkt niet meer bij me 3GS met iOS 4.1 cf

Internet.acces.nl
Is het enige wat ik het staan bij me mobiele data instellingen.
  #48  
Oud 20 December 2010, 13:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 5
Standaard

Mijn Simpel abonnement is sinds kort omgezet naar het netwerk van T-Mobile

kunnen jullie mij helpen met de internetinstelling
  #49  
Oud 20 December 2010, 14:01
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tator Bekijk bericht
Mijn Simpel abonnement is sinds kort omgezet naar het netwerk van T-Mobile

kunnen jullie mij helpen met de internetinstelling
simpel bellen

andere vraag:
betekend,dit dat gelockte tmobile iphone's gebruikt kunnen worden door simpel simkaarten? vanwege de omzetting naar T|-mobile?
  #50  
Oud 9 January 2011, 13:31
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 95
Standaard

Hallo,
ik heb geen internet op mijn iphone 4.
Heb een hi prepaid abbonnement.
Kan alleen mobile data aan en uit zetten dus niet in het scherm komen.
Wie weet raad.
Alvast bedankt.
  #51  
Oud 10 January 2011, 11:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Zojuist contact gehad ( eindelijk ) met de Simpel Helpdesk. 3G(S) verbindingen met de Iphone gaat nimmer lukken. Ze gaan dit niet ondersteunen. Op hun website staat al aangeven dat dit niet kan. Heb alles geprobeerd, alle tips en trucs online, maar een verbinding tot stand brengen als ik mijn huis verlaat en dus mijn Wi-Fi niet meer beschikbaar is gaat niet lukken. Dus toch maar weer een te duur abbonnement afsluiten of een veel te duur prepaid kaartje van KPN?! Simyo is ook geen optie want 10 euro per 200 MB is belachelijk. Iemand nog tips? Heb al geprobeerd om via unlock.... een andere apn in te stellen, met diverse instellingen ook dit gaat niet lukken. Heb nu ( nog ) een 16GB 3G Iphone en wacht op de Iphone 5. Heb ook al eerdere versies met restore teruggezet maar ook dan kunnen de mobiele data gegevens niet handmatig meer worden aangepast. Ben niet ten einde raad, want het is niet einde van de wereld. Echter zou toch wel mooi zijn als dit gaat werken, maar Simpel heeft duidelijk gemaakt dat zij dit niet ondersteunen en ook niet gaan doen. Niet uit onwil maar uit policy.
  #52  
Oud 10 January 2011, 11:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Wil trouwens wel nog aangeven dat ik KPN prepaid, Hi prepaid en Simyo simkaart erin heb gestopt en bij alledrie deed het 3G netwerk gelijk haar werk....
  #53  
Oud 14 January 2011, 15:50
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Niemand die hier een antwoordt op heeft????? Inmiddels heeft Simpel.nl een update vrijgegeven via de optie EDGE, maar volgens mij ondersteunen NL operators dit niet laat staan dat dit ook terug te vinden is bij de instellingen, kast naar de muur...
  #54  
Oud 14 January 2011, 17:06
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 95
Standaard

kpn is shit.
heb nog steeds geen internet.
wanneer ik een kaartje van een andere profider erin doe kan ik wel in mobile data komen maar van kpn niet.
naar een uur is internet weer weg.
maak mijn beltegoed op en stap over.
  #55  
Oud 14 January 2011, 17:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2011
Berichten: 8
Standaard

En ik heb het andersom, KPN werkt bij mij weer uitstekend LOL!! Maar vind ook gewoon erg vervelend dat Apple deze opties tot handmatig aanpassen heeft verwijderd, ook dat stelt providers voor soms moeilijke opgaves, als Apple dit gewoon laat staan is er niets aan de hand, immers op de BB en Iphone na kan je op ieder ander toestel al je netwerkinstellingen ook zelf aanmaken of via sms ontvangen, dus ook kritisch blijven tov fabrikant.
  #56  
Oud 6 September 2011, 21:34
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 September 2011
Berichten: 1
Standaard

Hier kun je de Simpel iPhone internet instellingen vinden, en direct een handige tool om je APN te wijzigen. Hoop hiermee de vraag van iedereen te hebben beantwoord.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
KPN mobiel prepaid internet vraag Riket iPad algemeen 16 19 August 2012 11:48
Mobiel internet niet toegankelijk bij Simpel/t-Mobile MJJ T-Mobile 13 1 June 2012 11:28
Mobiel internet Simpel via T-mobile Drinkyoghurt Overige providers Nederland 12 9 May 2011 23:24
Probleem mobiel internet KPN iPhone4 berensy KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 15 31 August 2010 13:39
3G en Mobiel Internet Debitel/KPN dentoon KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 29 September 2008 17:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:04.