iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   KPN (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn/)
-   -   Verbinding Telfort hapert (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn/64662-verbinding-telfort-hapert.html)

bluejay 17-07-10 18:30

Verbinding Telfort hapert
 
Vorige maand waren er tal van klachten over 3G-internet van Telfort. Die problemen had ik toen ook; er was helemaal geen internet mogelijk. Deze post gaat echter over een iets ander verschijnsel: Wat ik al voor die tijd had, en nu ook weer, is last van wat lijkt een "slapende" verbinding. Alle apps die ik opstart en die internet nodig hebben, werken niet de 1e keer. Hetzelfde geldt voor mail ophalen. Als ik vervolgens de app afsluit en direct daarna opstart (bv NU.nl), dan werkt de internetverbinding heel soepel. Dat gaat goed totdat de telefoon weer een tijdje niets heeft gedaan.. daarna moet je eerst weer iets opstarten, afsluiten en weer opstarten voor het goed werkt.

Dit was in in ieder geval tot 4 maanden terug nooit het geval. Kent iemand deze problemen? Zo ja, hoe op te lossen?

Celf 17-07-10 18:46

Ja, ik heb de laatste weken ook behoorlijk last van een matige verbinding, gmail die niet altijd automatisch binnenkomt maar ook wat jij zegt...een programma nog een keer op moeten starten voordat er een verbinding is. Telfort geeft aan van niets te weten...maar ja...dat zegt ook niets.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:33.