Instellen gprs/edge met KPN/HI

Instellen gprs/edge met KPN/HI discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Heej mensen ik heb net zo'n ding gelezen hoe ik internet moet instellen op mobiel. ik heb van hi internet van 5mb van 4,95 per ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 February 2008, 19:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 51
Standaard Instellen gprs/edge met KPN/HI

Heej mensen

ik heb net zo'n ding gelezen hoe ik internet moet instellen op mobiel.
ik heb van hi internet van 5mb van 4,95 per maand.
ik ga naar instellingen -> algemeen -> netwerk maar enigste wat ik zie staan is.

VPN
Wi-Fi
Dataroaming

klopt hier iets niet?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 February 2008, 19:24
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

1. Je sim zit er niet in.
2. De AT&T sim zit er nog in.
3. Je hebt geen verbinding met het KPN netwerk.
  #3  
Oud 5 February 2008, 19:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 51
Standaard

1. Hij zit er wel in alles doet het.
2. nee gewoon mijn eigen Hi
3. waar kan ik dat zien?, kan wel bellen en alles
  #4  
Oud 5 February 2008, 19:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 51
Standaard

iemand enig idee
  #5  
Oud 10 February 2008, 22:20
tapijtkever's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: den haag
Berichten: 180
Send a message via twitter to tapijtkever
Standaard

hoi dit probleem heb ik ook ??? zal dit door de turosim komen die ik gebruik??
kan ik dit verhelpen
  #6  
Oud 11 February 2008, 04:38
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Berichten: 25
Standaard

met een telfort sim connect ie gewoon auto zonder login etc.
wel jammer want hij blijft maar data halen
  #7  
Oud 11 February 2008, 10:43
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

Vaag probleem is dit. Heb je wel al kunnen internetten met een andere telefoon en dezelfde abonnement/sim?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wallofstars Bekijk bericht
met een telfort sim connect ie gewoon auto zonder login etc.
wel jammer want hij blijft maar data halen
Met bossprefs.app kan je EDGE aan- en uitzetten. Dit werkt ook met Telfort.

Laatst gewijzigd door bytedust; 11 February 2008 om 10:45.
  #8  
Oud 11 February 2008, 12:05
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Berichten: 130
Standaard

Wat is je probleem? Ik heb Hi en die pakt automatisch de instellingen! Hij deed het meteen bij mij. 5mb abbo kan je trouwens beter niet nemen, ik heb dit eerst ook gehad maar naar wat browsen ga je er al overheen! 4 euro meer en je hebt onbeperkt
  #9  
Oud 11 February 2008, 12:20
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Het ligt aan Turbosim variant wat gebruikt wordt. Op te lossen door nieuwe Unlock. Als je iPhone op die manier unlocked dan hoef je geen turbosim meer te gebruiken en dan werkt EDGE wel.
  #10  
Oud 14 February 2008, 18:55
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Berichten: 3
Standaard Ik heb KPN HI simonly 15 kan geen gprs krijgen op mijn iphone

Kan iemand weten wat de instellingen zijn voor mijn Iphone ik heb geprobeerd met APN: internet en de rest leeg ook met APN: internet en password : kpn username : gprs maar niks werkt !!
  #11  
Oud 24 February 2008, 13:01
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik had hetzelfde probleem: er stond geen 'netwerk' tussen Wi-Fi en vliegtuigmodus. Ik heb ook HI. Ik ging mijn iphone updaten naar 1.1.3. en nu doet alles het. Misschien dat dat werkt??
  #12  
Oud 25 February 2008, 13:53
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spikez Bekijk bericht
Kan iemand weten wat de instellingen zijn voor mijn Iphone ik heb geprobeerd met APN: internet en de rest leeg ook met APN: internet en password : kpn username : gprs maar niks werkt !!
Bij mij is hetzelfde het geval.
  #13  
Oud 26 February 2008, 13:39
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Berichten: 3
Standaard Mijn Instellingen

Bij mij is het gelukt met deze instellingen :

APN : portalmmm.nl
username :
password :

username en password niks invullen..

Ik heb zelfs een abbo KPN Hi, onbeperkt internet voor een tientje per maand...
  #14  
Oud 27 February 2008, 13:39
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spikez Bekijk bericht
Bij mij is het gelukt met deze instellingen :

APN : portalmmm.nl
username :
password :

username en password niks invullen..

Ik heb zelfs een abbo KPN Hi, onbeperkt internet voor een tientje per maand...

Inmiddels is het mij ook gelukt om GPRS aan de praat te krijgen. Ik heb dit echter op een andere manier verwezenlijkt:

1) deinstalleren iToggle;
2) installeren BossPrefs.

Het vreemde is echter dat ik geen EDGE-icoontje krijg te zien, tenzij ik 'dataroaming' inschakel. Het is zelfs zo dat GPRS uberhaupt niet werkt als ik dataroaming niet inschakel.

Is dit gebruikelijk?
  #15  
Oud 28 February 2008, 13:28
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Roy1980 Bekijk bericht
Inmiddels is het mij ook gelukt om GPRS aan de praat te krijgen. Ik heb dit echter op een andere manier verwezenlijkt:

1) deinstalleren iToggle;
2) installeren BossPrefs.

Het vreemde is echter dat ik geen EDGE-icoontje krijg te zien, tenzij ik 'dataroaming' inschakel. Het is zelfs zo dat GPRS uberhaupt niet werkt als ik dataroaming niet inschakel.

Is dit gebruikelijk?

Is er iemand die mij een antwoord kan geven?
  #16  
Oud 2 March 2008, 19:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

APN : internet
username :
password :

Dit zou zoiezo moeten werken op het KPN netwerk.
  #17  
Oud 15 September 2008, 16:32
obi obi is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Locatie: E'hoven
Berichten: 55
Standaard

Ha,

heb sinds dit weekend een 3G 16Gb Iphone.
Sim-unlocked (Belgie) icm een KPN prepaid kaart, software versie 2.1
Bellen gaat prima, maar ik heb problemen met de GPRS instellingen.

Met m'n vorige telefoon heb ik GPRS geactiveerd voor dit abonnement:

Wat heb ik geprobeerd:

Verschillende inlog opties (APN: internet, mmmportal.nl) met en zonder login en PW => geen resultaat)

Het leek er gisteren op dat GPRS werkte (locatie services in MAP programma) maar vandaag krijg ik de melding: "Could not activate Cellular network"

wat ik nog wil proberen:

APN Changer

Iemand een suggestie, zie ik nog wat over het hoofd?

alvast bedankt,

mvrgr

obi
  #18  
Oud 6 November 2008, 20:55
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ik krijg het ook niet werkend op de manieren die hier besproken zijn tot nu toe.
heb iphone 3G 8gb, hardware unlock met kpn hi abbo en onbeperkt internet voor 10 euro per maand.
  #19  
Oud 10 November 2008, 12:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 31
Standaard

Naar mijn idee moet je sowieso dataroaming aanhebben. De telefoon is namelijk nog gelocked op AT&T, dus het KPN netwerk is voor de iPhone gewoon een roam netwerk. Als je dataroaming aanhebt met de juiste instellingen zou het moeten werken.
Ik heb netjes KPN/Hi internet op mijn iPhone maar die is wel simlockvrij uit Itali. Dus het kan wel werken.

Probeer eens met dataroaming aan.
  #20  
Oud 10 November 2008, 21:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Berichten: 4
Standaard

Top, dataroaming doet hem het inderdaad wat is dat HI traag zeg.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Uitschakelen Edge/Gprs KPN/Telfort Iphone 2g Camulos Archief 1 8 July 2009 19:32
Geen internet met 3G, wel met gprs/edge tomnijhuis iPhone algemeen 14 29 April 2009 17:02
GPRS met geen mogelijkheid uit te zetten met KPN pspoiled Archief 5 15 February 2009 23:58
Geen GPRS/EDGE KPN ingesteld en toch kunnen internetten Cisevi KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 14 August 2008 10:14
Hoe kan ik gprs instellingen instellen met een dead spot iMick Vodafone 0 3 July 2008 19:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:43.